prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Uporabniški avatar
 cvalenti
vencelj napisal/-a:Kr neki! Čemu naj bi to služilo oz. kakšne koristi naj bi imel kdorkoli, razen prodajalca seveda, od tega :? :?:

Predvidevam ,da powerballa nisi nikoli imel v rokah in niti nikoli v življenju nisi prebral za kaj in za koga se uporablja.Govoriš pač na pamet oz to je tvoje mišlenje,ki je zelo zmotno.Powerball je izjemno dobra stvar,sploh pri plezalcih,planincih,motokrosistih,pri raznih poškodbah...............itd.Jaz ga imam in ga tudi uporabljam in ko ga enkrat imaš,ga ne daš več iz rok,zame več kot odlična stvarca.
Pa brez zamere.
Uporabniški avatar
 športnik
cvalenti napisal/-a:Powerball je izjemno dobra stvar,sploh pri plezalcih,planincih,motokrosistih,pri raznih poškodbah...............itd.

Sploh za plezalce, ki plezajo v visokih stenah in dolgih smereh je zadeva izredno pripravna, za krepitev zapestij, kot je bilo že omenjeno.
Uporabniški avatar
 vencelj
cvalenti napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Kr neki! Čemu naj bi to služilo oz. kakšne koristi naj bi imel kdorkoli, razen prodajalca seveda, od tega :? :?:

Predvidevam ,da powerballa nisi nikoli imel v rokah in niti nikoli v življenju nisi prebral za kaj in za koga se uporablja.Govoriš pač na pamet oz to je tvoje mišlenje,ki je zelo zmotno.Powerball je izjemno dobra stvar,sploh pri plezalcih,planincih,motokrosistih,pri raznih poškodbah...............itd.Jaz ga imam in ga tudi uporabljam in ko ga enkrat imaš,ga ne daš več iz rok,zame več kot odlična stvarca.
Pa brez zamere.

Res je, da zadeve nisem imel nikoli v rokah, niti nisem do sedaj o njej ničesar prebral. Res pa je tudi, da ne gre za govorjenje na pamet oz. moje mišljenje, ampak zgolj vprašanje laika o nečem, česar ne pozna. Se opravičujem, če je bilo kakorkoli drugače razumljeno :roll: .
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Sebi
Prijatelj je plezalec in jo uporablja za krepitev zapestij in prstov.
Bivšemu sodelavcu, ki je delal kot programer je firma kupila vsakemu zaposlenemu eno tako zadevico za novoletno darilo. Ker jih je konstantno zapestje bolelo.

Tudi jaz imam to zadevico. Je fajn malo delo od časa do časa prekinit in si malo prste in zapestja pretegniti in potrenirati. Super zadeva.

Če jo znaš sam "zagnati" si pravi car! 8)
 Kvate
Ja pismo sem si malo ogledal tole tehniko zagona s prstom in pomoje niti ni tko lahko kakor zgleda?!?! :oops: Poglej si carja!! Powerballs. Verjetno ko ga imas nekaj casa postanes obseden.
Uporabniški avatar
 EVicA
Tole stvar lastim že cca 10 let ali celo več. Žal pa mi ni preveč uporabna, saj je rahlo prevelika za mojo dlan, zato se čist preveč mučim že zato, da mi jo ne ubriše iz roke. Mogoče imajo dandanes že različne velikosti?
Uporabniški avatar
 tae
Evica, ali si sigurna, da imaš to zadevo že 10 let, jaz sem namreč mislil, da je to nekaj novega vsaj na slovenskem trgu.
Uporabniški avatar
 EVicA
Sigurna, sigurna, le da je takrat obstajala le ena verzija (beri barva, teža, velikost) tega, brez svetlobnih efektov in števca obratov al kaj je tisto.
Tudi to je res, da tega takrat pri nas še ni bilo za dobit.
Nazadnje spremenil EVicA, dne 10 Dec 2007, 13:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sebi
Zadevi se reče drugače tudi Gyrotwister.
Uporabniški avatar
 EVicA
No, moj je precej bl podoben temu Gyrotwisterju (ni tok fancy), le da mi vseeno piše powerball. Zanimivo pa, da se ob vseh modelih, niso lotili naredit še kak manjši model za ženske ročice.
Uporabniški avatar
 športnik
tae napisal/-a:Evica, ali si sigurna, da imaš to zadevo že 10 let, jaz sem namreč mislil, da je to nekaj novega vsaj na slovenskem trgu.

Ni novo, res pa je tudi, da tega ne prodajajo v vsaki trgovini.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA