iščete rabljeno športno opremo ali pripomočke? povejte tule ...

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 mirko1
kupim suunto x6hr za 65000sit,a
 mipros
Prodam ti Suunto X6HR, crne barve v kompletu z vso pripadajoco opremo in vec rezervnimi baterijami. Ura je nova. Imam racun in garancijo. Kupljena je bila v tujini. Cena je 80.000 SIT. Ce si zainteresiran mi pisi.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mislim, da kljub temu da imam POLAR S810.In sem z njo več kot zadovoljen.Pa me mika, da bi pobližje spoznal tudi SUNTO-tovo uro, ki se jo omenja tukaj, čeprav trenutno si je ne morem privoščiti.
Zanima pa me predvsem zaradi izjemno zanimivih karakteristik, ki naj bi jih imela, te pa so od višinomera, pritiska in vsega ostalega, kar nima POLAR S810.
Ja je pa dejstvo, da ne more imeti vsaka ura vse kar bi si vsakdo žele.
Vem pa da je ura SUUNTO že na področju potapljaštva the best urca.
ČAO!
P.S.Moram pa še omeniti to, da vsekakor nisem kakšen suženj tehnike, da bi moral imeti vse.Zanimajo me predvsem podatki, ki jih te ure ponujajo.
 dejc23
Prej ko boš kupil suunto si malo preberi na naslovu www.suuntosports.com, kakšne probleme imajo ljudje, ki jo uporabljajo s tem modelom - dvomim, da je to naključje, ker jih je zelo veliko, ki so kupili slabo robo - "resetiranja in še in še"!!!Rajši vrzi oko na polar AXN-500 ali 700!!To je samo moj predlog, tudi sam sem vrnil model T6 -resetiranje in še druge stvari!!!!!Kupil bom pa AXN-500!!!
 dejc23
Prej ko boš kupil suunto si malo preberi na naslovu www.suuntosports.com, kakšne probleme imajo ljudje, ki jo uporabljajo s tem modelom - dvomim, da je to naključje, ker jih je zelo veliko, ki so kupili slabo robo - "resetiranja in še in še"!!!Rajši vrzi oko na polar AXN-500 ali 700!!To je samo moj predlog, tudi sam sem vrnil model T6 -resetiranje in še druge stvari!!!!!Kupil bom pa AXN-500!!!
 dejc23
 dejc23
Sorry za trikratno objavo, se mi je nekaj stisnilo!!
 nikki
dejc23 napisal/-a:Prej ko boš kupil suunto si malo preberi na naslovu www.suuntosports.com, kakšne probleme imajo ljudje, ki jo uporabljajo s tem modelom - dvomim, da je to naključje, ker jih je zelo veliko, ki so kupili slabo robo - "resetiranja in še in še"!!!Rajši vrzi oko na polar AXN-500 ali 700!!To je samo moj predlog, tudi sam sem vrnil model T6 -resetiranje in še druge stvari!!!!!Kupil bom pa AXN-500!!!

Sama sem lastnica zgoraj omenjenega Suuntoja (x6hrm) in ura je res vredna svojega denarja. Pred nakupom sem na veliko iskala informacije o tej uri (sej ni ravno zastonj) pa zacuda nisem nasla kaksne negativne informacije.

lahko da z modelom t6 ni vse ok. Bo nova serija verjetno manj hroscasta.

Za Mirota. Ta ura je vredna veliko vec kot 65k. :roll: Cetudi je rabljena.
 racing
Js mam tole polar axn 500 za prodat ce si seveda se interesent!!
tel: 031/810-610
Uporabniški avatar
 kustus
mirko1 napisal/-a:kupim suunto x6hr za 65000sit,a

LP

No se bom pozanimal koliko je cena za nas poletovce kajti sounto nam je kot sponzor, pa ti javim.
Uporabniški avatar
 mirko1
kustus,hvala za trud,vendar sem že nabavil suunto x6,mi zadostuje.sicer pa ceno kar objavi,bo že komu prav prišlo.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 kustus
mirko1 napisal/-a:kustus,hvala za trud,vendar sem že nabavil suunto x6,mi zadostuje.sicer pa ceno kar objavi,bo že komu prav prišlo.
lp,mirko

Ni za kaj, ko pa zvem za ceno jo objavim če bi slučajno kdo potreboval tako uro naj mi javi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA