Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 majchy
garač napisal/-a:Obstaja pa še druga varna opcija, ki ti jo priporočam....tek v moški družbi...predvsem imam v mislih sebe... :D :oops: :?:

Hehe...no, ji bom predlagala, sam ne vem kaj bi njen mož reku na to. :twisted: Sama pa ne tečem po tistih krajih... :lol: Tako da ne vem kaj se dejansko tam dogaja, ampak sam povem kaj sm slišala. Sem pa enkrat bila slučajno pri tistem gozdičku in je res nek sumljiv tip okol se potikou, tako da sem prou na hitr stran šla. :shock:

Wega...LOL :lol:
Uporabniški avatar
 garač
...
Nazadnje spremenil garač, dne 27 Maj 2008, 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 andreya
Ojla

nekam se moram pohvalit :oops:, pa se bom kar v tole temo. Ker sem res tekla zelo počasi, ampak sem prvič v svojem življenju pretekla 10 km. Madonca se je vleklo, kar ni hotelo biti konec. :roll:
O času raje ne bi, ker niti nisem šla s tem namenom tečt, glavno mi je bilo, da pretečem. :arrow:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Bravo ČESTITKE za tvoj dosežek.
:TF) :TF)
Uporabniški avatar
 Nadj@
andreya napisal/-a:Ojla

nekam se moram pohvalit :oops:, pa se bom kar v tole temo. Ker sem res tekla zelo počasi, ampak sem prvič v svojem življenju pretekla 10 km. Madonca se je vleklo, kar ni hotelo biti konec. :roll:
O času raje ne bi, ker niti nisem šla s tem namenom tečt, glavno mi je bilo, da pretečem. :arrow:

CIAO

Bravo andreya saj ni pomembna hitrost, pomembno je da vstrajaš. Tudi sama sem lani prvič premagala neskončno dolgo 10ko za letos sem pa odločena da grem v LJ na polmaraton upam in vem da zmorem je pa res da je to za mene neskončnih 21.100m.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

aja andreya tudi počasni smo na tem forumu. pa saj negdo mora biti tudi odzadaj, čene tahitri nebi imeli koga prehitevat.
Uporabniški avatar
 shash
andreya napisal/-a:Ojla

nekam se moram pohvalit :oops:, pa se bom kar v tole temo.

Valjda se boš tukaj pohvalila in seveda imaš vso našo podporo.

Le tako naprej in predvsem naj se te poškodbe izogibajo. Še naprej ti želim napredek tako v razdaljah kot pri časih. Predvsem pa veliko užitkov pri teku še naprej. Drži se.

LP
Uporabniški avatar
 andreya
Kustus, Nadja, Shash: hvala za vzpodbudo.:P

Nadj@, ti si pa superca, da boš kar 21-ko naskočila. :cast1: :

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA