- 26 Sep 2007, 13:35
Berem vase vrstice in se mi zdi,da nobeden od vas ni prebral pravilnika za izbiro reprezentance,kajti tam jasno pise da se reprezentanca izbere na izbirni tekmi,ki pa je bila kot ze vsa leta prej dolocena ze novembra 2006.
Vsi smo bili s tem seznanjeni dovolj kmalu,da si prilagodimo koledar tekmovanj.Je pa jasno da se bodo vedno nasle izjeme ki si bodo pravilnik tolmacile po svoje,zal je med njimi tudi novinar ki je tudi sam sportnik in bi moral vedeti in porocati objektivno in ne enostransko,ampak to je ze druga zgodba.
Da se postavim v bran ekipi,ki je sla in uspesno tekmovala v Ovronnazu,ker ocitno nobeden ne brani tistih,ki so za to tekmo garali in na njej pokazali najvec,kar so dani trenutek sposobni.In veste kaj,ozracje v ekipi je bilo odlicno in to je vredno pohvale.
Vsekakor sodijo Mitja,Mateja Kosovelj in Lucija Krkoc v sirsi vrh svetovnega gorskega teka,ampak za ekipo je potrebno 6 clanov,4 clanice,4 mladinci in 3 mladinke.
Mateja in Lucija bi lahko sampionsko zakljucili kariero pri mladinkah,verjamem da z zlato medaljo.Vem da so denarne nagrade v tujini bolj mamljive kot doma,ki jih sploh ni ali pa so dosti nizje kot v tujini.
Zame noben denar ne odtehta naslova svetovnega prvaka,ta ostane za VEDNO,denar pa gre.........
Pa se nekaj vaznega bi se morali zavedati,zastopati Slovenijo je nekaj lepega in castnega,ne pa da ze nekateri od zacetka razmisljajo kaj jim zveza nudi ali da.
Vesel sem,da sem del te ekipe in hvala vsem,ki jo podpirajo in verjamejo vanjo,tudi avtobusu navijacev ki so nas,kljub temu da so se zavedali,da ne bomo posegli po medaljah spodbujali kot bi bili zmagovalci.