Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

pred LM sem si preventivno namazal noge z eno izmed krem, ki jih dajejo v vrečke sponzorji tekaških prireditev. V navodilu je pisalo, da si je pred dolgotrajnimi pohodi, teki in podobno potrebno namazati po celem stopalu 1 mm na debelo in obuti debele nogavice. Tako sem naredil in stopali sta se odlično počutili vseh 42 km.

:arrow: zdaj pa k problemu,
čeprav sem si rekel, da bom prazno embalažo shranil, če se bo slučajno pokazalo da mi krema ustreza 8) , sem zgleda vseeno stvar zabrisal v smeti in seveda nimam pojma kako se imenuje "čudežna" krema :oops: .

Zanima me ali kdo uporablja kaj takega :?:

Lp, zlopi
Nazadnje spremenil zlopi, dne 09 Nov 2007, 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Frikica
Na LM so delili Perskindol Active gel. Ta gel je res super. Jaz sem ga uporabila po teku in mi je pomagalo, da so se mišice malo sprostile. Lahko ga pa uporabiš tudi pred tekom.
Uporabniški avatar
 zlopi
marčni zajec napisal/-a:perskindol mogoče?

Frikica napisal/-a:Na LM so delili Perskindol Active gel. Ta gel je res super. Jaz sem ga uporabila po teku in mi je pomagalo, da so se mišice malo sprostile. Lahko ga pa uporabiš tudi pred tekom.

... hvala za odgovore, ta gel sem dobil tudi jaz in ga že tudi uporabil, vendar iščem nekaj drugega.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Frikica
Mogoče najdeš na tej strani KLIK

Pod šport, preventiva. :)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
jaz si ob "kritičnih trenutkih" (za koleno in meča) naredim mešanico Naklofen gela in gela za mišice in tetive (jaz to kremco kupim kar pri pedikerki) - vam povem: čudežna kombinacija :!: hladi, sprošča mišice in kar je najbolj pomembno: "odreže" bolečino.
Uporabniški avatar
 Pingo
Noo pred kakšnim daljšim tekom si namažem podplate s tole kremo.Je res bolj za podplate in namažeš jo na debelooo pol pa še kašn štunf čez potegneš.Seveda jo dobiš tudi pri nas,pa pazi katero ker jih je kar nekaj,le ta je v črno,beli in sivi tubi :wink:

GEHWOL
Uporabniški avatar
 zlopi
Pingo napisal/-a:Noo pred kakšnim daljšim tekom si namažem podplate s tole kremo:

GEHWOL

... ja nekaj takšnega sem iskal :cast:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Tasko
Frikica napisal/-a:Na LM so delili Perskindol Active gel. Ta gel je res super. Jaz sem ga uporabila po teku in mi je pomagalo, da so se mišice malo sprostile. Lahko ga pa uporabiš tudi pred tekom.

no mogoče se sliši smešno..ampak jaz ne vem zakaj bi tale gel uporabil sploh?..Za kakšne stvari se uporablja tale gel?

hvala za obrazložitev :wink:

lp, BLaž
Uporabniški avatar
 koto
Tasko napisal/-a:
no mogoče se sliši smešno..ampak jaz ne vem zakaj bi tale gel uporabil sploh?..Za kakšne stvari se uporablja tale gel?

hvala za obrazložitev :wink:

lp, BLaž

Zagotovo ne kot okrepčilo :D (nekdo je napisal, da je nekega forumovca videl, kako je pojedel to kremo).
Uporabiš jo kot hladilno kremo za po teku na mišicah, sklepih. Preverjeno zmanjša musklfiber. Seveda je kombinacija gela+raztezanja in (samo)masaže najboljša.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA