Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Danes sem imel v planu tekaški trening ne glede na vreme in naletelel sem ravno na sneženje. Izvedel sem svoj trening, zimsko oblečen, kljub finemu zraku pa moram priznati, da nisem ravno najbolj navdušen nad tekom v snegu. Največji problem je dejansko to, da ti snežinke letijo na obraz (kar je omenil že Dule) in je meni osebno to zelo moteče. Je pa res, da se po vsakem treningu človek počuti bolje, ne glede na vreme.
Uporabniški avatar
 anima
No, ravno snežinke, ki padajo na obraz, oziroma v oči, so bile razlog, da sem bila skeptična glede teka v sneženju. To sem rešila s kapo na šilt, ki sem jo potegnila malo bolj naprej. Ker mene moti že kadar dežuje in brez ščitnika na kapi težko tudi hodim po dežju in snegu. Je za poskusit, meni pomaga.
Uporabniški avatar
 alasska
No mene snežinkice, ki mi padajo po obrazu nič ne motjo, ubistvu je kar prijeten občutek.
Moti pa me mokrota v supergah. Dvakrat mi je med včerajšnjim tekom uspelo čofniti v brozgo, ki je bila na posameznih mestih, in tako sem preostanek poti pretekla v mokrih supergah :cry: .
Kakšen predlog glede tega? A si nabavte posebne superge za dež, sneg? Katere?
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
alasska napisal/-a: A si nabavte posebne superge za dež, sneg? Katere?

Goretex-ove :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
no, pa se nas je nabralo kar nekaj :D glede na komentarje mojega moža, sem "mal nora" (ti žlehtnoba ti :evil: ), da se spravim tečt v takem. ampak meni je bilo prav fino :D edino oblekla sem se preveč, pa rokavice so bile po 10-ih minutah tudi odveč. snežinkice niso prav nič motile, tudi začudeni pogledi :shock: mimoidočih ne.
Uporabniški avatar
 alasska
Uroš Sobočan

Kakšna firma, model? :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA