Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

Se nameravate udeležiti letošnje krvodajalske akcije 29.11.2007 v Ljubljani?

Da, seveda
6
33%
Da, če bo zdravje dopuščalo
4
22%
Ne (še), imam strah pred krvodajalstvom
4
22%
Ne, takrat imam obveznosti, druge zdravstvene težave
4
22%
 darcy
Napovedano uro sem zamudil, zaradi nevajenosti na LJ jutranjo prometno konico.
Nazadnje sem bil na krvodajalski akciji, ko je uradno še obstajala država, katere rojstvo se je praznovalo na včerajšnji dan.
Na sprejemu me je kar čudno gledala, pa sem dejal, da ima TF akcijo :?:
Vse skupaj je tako hitro potekalo, da nisem uspel videti nikogar iz TF :?:
Upam, da se naslednje leto vidimo v večjem številu.

LP Dare
Uporabniški avatar
 ales
Uf, še nekaj sem se spomnil, kaj je na misel prišlo včeraj res genialnemu Mateju:

Kaj ko bi si forumovci dali narediti ene take priponke, bedže, da se lahko identificiramo tudi v netekaški opremi, ko je malo sitno hodit v anoraku, majici, pajkicah, z rutko ali tekaško kapo na glavi.. Morda je na začetku dovolj le TF znak, no ja še bolje bi bilo z nickom..

Ero, bo šlo?!
Lep pozdrav!
Lepo je bilo zopet (že 3-ič) darovati kri pri TF-krvodajalski akciji.Sem bila pa kar malo žalostna zaradi tako skromne udeležbe,pa še edina punca sem bila.Tebi Aleš pa obljubim ,da se po četrti krv.akciji udeležim analize,al karkoli je že bilo to.
Lp Karamela
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

ker zaradi službenih obveznosti nisem utegnil priti na krvodajalsko akcijo v četrtek, bom to opravil v ponedeljek zjutraj.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 brankos
Jaz pa sem jo zaradi obveznosti v četrtek opravil že v sredo 28.11. Tudi za TF ;)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

zjutraj sem pohitel in tako bil današnji prvi krvodajalec. Minilo je kot bi mignil, potem pa sem še spil enga kofetka s prijaznim osebjem.

Lep, čeprav dževen dan, vsem skupaj.

MatjazV
Uporabniški avatar
 EčO
Tudi jaz sem bil na Šlajmerjevi že v sredo! Služba pač!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA