Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mak1
V okolici Šmarjeških toplic / Šmarjete iščem sotekača. Sem začetnik v fazi četrtega tedna treninga iz knjige tek za začetnike! :oops: :

laola
 Jožko
Škoda, da nimam v planu v tem letu več obiskati vaših krajev. Drugače pa sem stalen gost(1,2X na leto) v vaših krajih.
So mi dobro znane vse stezice na Koglo, Sinji vrh, Vinji vrh, Trška gora in še bi lahko našteval. Najbolj pa sem ponosen na tek iz Šmarjeških toplic na Otočec in potem vseskozi na sveto Gero in po isti poti nazaj. 6 ur sva porabila s prjatlom za ta ne tako kratek tek.
Ko spet pridem se ti pa javim in jo ureževa, da se bo kar kadilo za nami. Lepo se imej in pridno treniraj, pa ne vedno po knjigi tudi za dušo morajo včasih delati noge. :D
 Bojan_K
kakšna knjiga je to & kje se jo lahko kupi?
Uporabniški avatar
 mak1
Ja bilo bi super Jožko, če se oglasiš. Do takrat bom že natreniral, saj mi gre že sedaj kar dobro, od začetka tekanja do sedaj, sem že spravil dol cca 10 Kg saj sem nehal piti pivo in začel jesti malo pametne hrane, ne le suhe klobase in domač kruh, ampak tudi kaj zelenjave in sadja. :laola
Uporabniški avatar
 garač
Živjo!

Lahko za kakšen trening v novem mestu... Sam v šmarjeških obiskujem le savno... Pridno treniraj...vsi smo bli na začetku... :wink:
Uporabniški avatar
 mak1
Vidim, da si že starejši in izkušen tekač, zato moram še malo natrenirat pa se ti oglasim, da se dobiva in greva na kakšen trening! :wink:

LP
Marko

garač napisal/-a:Živjo!

Lahko za kakšen trening v novem mestu... Sam v šmarjeških obiskujem le savno... Pridno treniraj...vsi smo bli na začetku... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA