Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pajo
bobr napisal/-a:Ne pozabi na K-Rožnik vabilo, zagotavljam bo dovolj svetlo 8).

Saj se vam bi pridružil pa mislim, da mi manjka kar nekaj tehnike in KM, da bi lahko skupaj tekli. :roll: Mogoče nekoč...
 luzr
Tista pritoževanja o neosvetljem pločniku med živalskim vrtom in začetkom steze v Mostecu zavračam kot neresna. Tudi kadar ni avtomobilov, sveti nekaj obcestnih svetilk. Nisem edini, ki rabi "bukove špegle", ampak svetilke na celem K-Rožniku niso potrebne, razen na delu med Drenikovim vrhom pa vse do cilja.
Svečano prisegam: Prvo polovico je mogoče preizkušeno preteči brez dodatne razsvetljave, vse do vrha Rožnika!

Na drugem delu je samotnemu tekaču, ki mu teren ni neznan dovolj brlivka, s katero je mogoče osvetljevati "elektronsko igračo", parčke ki se vozijo z avtom mečkati v krajinski park na cesto, kjer je prepovedan promet celo kolesarjem in, ah ja, vsake kvatre malo posveti pod noge.
Uporabniški avatar
 anima
Luzr, hvala za vse informacije. Ni pa treba bit preveč negativno nastrojen :D . Zgleda, da sem premalo poudarila, da je to zgolj moje mnenje ( bila je le nedolžna pripomba) in seveda imate verjetno drugi, tudi bolj izkušeni tekači, drugačno videnje. Se opravičujem in lp.
 luzr
To ni negativna nastrojenost, :) so le dejstva :wink: in moje objektivno videnje :lol: , kolikor pač vidim .
Malo pa hudobni alterego ven seka :) , ki vabi na osvetljene prireditve TFja :wink: :wink: :wink: .

Sploh ne štejejo izkušnje, marveč prevlada tisto kar si sami dopovedujemo. :P

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Kdo je nastavil te žarnice sem????
 ton
Danes preverjeno: od Mosteca do Čada je res svetlo, potem je pa oni del mimo študentskega naselja prav sitno temačen (in še vlažen in posledično bolj megličast povrhu), Tivoli spet lepo svetel - razen za Halo proti Jesenkovi in seveda 7 mostičkov.

Je pa tako, da imamo ljudje neodvisno od dioptrije silno različne 'nočne oči', kar ni nujno povezano s plahostjo. Ampak še dober teden, pa se bo dan začel spet daljšati, in tudi luna se je začela spet 'polniti'.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA