Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Ni ravno tekaška tema, mogoče pa kdo teče kje mimo nje ;)

Na sejmu Gibanje in šport sem iz dveh virov izvedel, da po obronkih Ljubljane, na ležečem kolesu - po vsej verjetnosti podjetja Challenge, kolesari starejša gospa (okoli 70 let). Če jo slučajno poznate, ali jo kje srečate, vas prosim, da ji posredujete mojo telefonsko (040) 428 540. Naj me prosim pokliče, ker jo res želim spoznati.

V zahvalo pošljem majico udobnoposvetu.si.

Zakaj bi jo želel spoznati? Že dejstvo, da nas je ležečih kolesarjev tako malo, je zadosten razlog, da želim spoznati vsakogar, ki kolesari leže po naši deželi. Glede na to, da vem zgolj za dve ženski, ki kolesarita z ležečim kolesom po Sloveniji, je moja želja spoznati to gospo, toliko večja. Za povrh dodajte še njena leta in dobite najbolj zanimivo osebo na ležečem kolesu v Sloveniji. V Mariboru poznam gospoda Jožeta Marolta, ki sodi v isto generacijo in sem res vesel, da ga poznam in da sva imela tudi že priložnost skupaj kolesariti. Sem pa prav tako potreboval kar nekaj časa, da sem ga našel. Vsi so namreč vedeli da obstaja, a nihče ni vedel točno kdo je.

Hvala že vnaprej in lep pozdrav,
Peter

www.udobnoposvetu.si
Uporabniški avatar
 mediterano
Ta šport je po moje zelo razvit v Črni Gori. :twisted: :lol: :lol:

malo heca, brez zamere... :wink:
 Ojster
Smeh je pol zdravja pravijo :)

Sej nisi prvi, ki je izjavil kaj takšnega. Sem že navajen :P Dejstvo je, da vsi buljijo v tebe, sej zato pa mislim da imam šanse, da kje staknem to gospo. Ker kjerkoli se že vozi, tam vsi vedo zanjo. Zdaj samo upam da keri gleda tudi ta ali pa kolesarski forum.

Kolega iz hrvaške se je vozil doli po jugu in so bli vsi takoj navdušeni, češ to je pa tak njihove vrste bicikl :) legneš i ideš

Bomo videli.

Lep pozdrav,
Peter
Uporabniški avatar
 damajanty
te gospe še nisem videla, je pa res, da srečam kolesarja na ležečem kolesu mogoče 1x na pol leta. sama še nisem probala, bi znalo bit zabavno. to ti bolj veš iz prve noge :wink:
 Ojster
Pozdravljena,

Smo kar redkost zato nas tudi ni dosti videti, samo ko se pa pojavimo pa precej izstopamo, tako da če se bo ta gospa mimo peljala, jo boš 100% opazila ;)

Imam pa 6 testnih koles in dva krat na leto prirejam testne vožnje. Spomladi bo tudi v Lj, tako da lahko pride vsak poskusit. Kdor je pa iz MB pa tako ima možnost kadarkoli priti, no razen zdaj pozimi ne.

Lep pozdrav,
Peter
Uporabniški avatar
 damajanty
ok, super. bi se priporočala za spomladi v lj.
upam, da bo ta gospa kaj prikolesarila mimo mene. da vidimo, kako ji ustrezajo zimske razmere :wink:
 bobsaap
Jaz sem letos v Poreču srečal enega strica, enih 35 - 40 let,...imel je neko tako ležeče kolo, ki pa je delovalo na princip, da je pumpal trebušnjake in na tak način poganjal kolo,...zadeva se mi je zdela dokaj zanimiva in prav mislim sem si, kake kocke more imeti stric na trebuhu,...in glej ga hudiča, ko se stric prišeta na bazen in je imel,...joj joj kocke da je bilo kar joj, da bi mu zavidal vsak 20 letni dečko, ki je vsak dan v fitnesu,...! :D

Taki becikl bi jaz tud mel! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA