Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Malo sem pobrskala in take teme nisem našla - če je kje, me prosim napotite tja.

Sama do pred kratkim nisem tekla z glasbeno spremljavo, zdaj pa sem ugotovila, da mi muzika da krila :D . Ko pa razmišljam o tekmah, se mi nekako ne zdi prav, da bi tekla s slušalkami...čeprav me po drugi strani ne moti, če tako tečejo drugi... Na razpisih za tekme pri nas tudi nisem zasledila kakšne prepovedi (na ameriških forumih omenjajo prepovedi). Trenutno pa se pripravljam na moj prvi mali maraton (Sežana, če bo vse posreči) in nekako si mislim, da bi mi verjetno glasba pomagala premagati kakšen kilometer ali dva...

Vaša mnenja, prosim :) .
 darcy
Na treningu vedni z glasbo,
na tekmah pa nikoli.
Kakšna beseda s sotekmovalci, gledalci (če so), pa še sebe je treba poslušat.
lp Dare
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zanimivo
Stvar je popolnoma individualna. Jaz nikoli nisem in nikoli ... (nikoli ne reči nikoli) ne bom ... potreboval nekaj za krajšanje dolgcajata.
Še nikoli se mi ni zgodilo, da se na dolgem teku več nebi imel kaj pogovarjati sam s seboj. Očitno si nisem dolgočasen.
Grdo bi bilo, če bi rekel, da se mi ne zdi normalno, če nekdo teče v skupini pa ima MP3, ko mu poveš nekaj, pa razširi oči, izvleče slušalke, pa pravi "meni kaj praviš" ... ah, nič ... nič. Jaz sem socialen tip. Rad imam že, da čujem pesa zabevskat :D preden mi ftrga halačnico :shock:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jaz dostikrat tečem z Mp3jem. Enostavno sem se navadila, da tečem po muziki hkrati pa še pojem zraven (če ni nobenega v bližini :oops: :lol: ). S tem vidim ali tečem ravnoprav ali sem prehitra (beri zadihanost).

Nikoli nimam toliko na glas, da nebi slišala, da kdo teče za mano, tudi pse in ptičke slišim, še posebno pa sem pozorna na mimoidoče avtomobile.

Res pa je, da je veliko boljša družba v človeški podobi. Če je kdo za pogovor si pač staknem slušalke iz ušes in čvekam. :wink: :lol:

Je pa res, da je pri meni vse odvisno od razpoloženja. Če sem slabe volje in imam kakšen problem, ki ga ne znam razčistiti, grem tečt brez glasbe, da si "pošlihtam" v glavi. Če pa sem dobre volje pa obvezno Mp3 v ušesa in že letim. :lol: Tudi na maratonih imam vedno Mp3 zraven za vsak slučaj, če mi družba uide ali pa se ne morem nobenemu priključit.

Lep pozdrav!

Mojca

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA