Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Metka 2
Pa saj za Rožnik pa res ne rabiš karte, po eni stezici se napoti, potem pa navzgor ....
 NatašaK
Potrebujem malo bolj shematično karto, kot je tista od orientacijske zveze, saj jo potrebujem za otroke.

Na Googlu in Najdi.si pa sem prebila že kar jekaj časa, preden sem vprašanje objavila, saj ni bilo nobenega uporabnega zadetka.

Vendar smerokazi so postavljeni, table s karto so tudi na Rožniku.... Samo karta mi še manjka:)
Uporabniški avatar
 AVI
Na zgornji povezavi, ki som jo navedel nekaj post-ov višje imaš na 6. in 7. strani dokumenta dokaj lepe karte z vrisanimi stezami.
LP
 NeMiran
Zelo uporabna je tudi Geopedia. Ne vem ali je že vrisna kakšna proga po Tivoliju, če še ni je to dokaj enostavno opravilo. Poti si lahko ogledaš "iz zraka" ali pa na topografskih kartah.
Vrišeš lahko svoje poti, izmeriš razdalje, narišeš profile, najdeš lokacijo, pregleduješ že vrisane karte,....

http://www.geopedia.si/
 ton
Zdele sem se spomnil: da je - mislim - pred živalskim vrtom stala tabla, ki je popisovala potek in dolžine onih treh 'pobarvanih' stez (tistih s puščicami) - ampak to je bilo vsaj eno, dve leti nazaj.
Se bojim, da je šlo za tekaško/humanistični egotrip takratnega podžupana Slaka.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA