Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 jumper
Zdravo!

Zanima me, če katerega od vas zanima testiranje VO2max, ter še nekaj drugih testov.
Imam možnost organizirati testiranje po nižji ceni kot jo imajo drugi.

testiranje bi potekalo v bolnišnici Valdoltra
grega
 jumper
cena je od 75€ do 100€....
75€ za test VO2max
100€ pa za test VO2max, tenziomiografija (TMG) in bioimpendaca (BI)

TMG meri odzivnost mišic z električnim tokom (nizkim, ne 240 V)...tu vidiš če imaš usklajene mišice leve in desne noge, hrbta leva in desna stran

BI pa meri % maščob v telesu, mišične mase, kostne mase

drugje je test 150€ samo za VO2max
Uporabniški avatar
 MihaPR
v ljubljani bivših 15 jurjev
 jumper
testiranje v kliničnem centru stane 150€, poleg tega moraš dobiti termin, kar ni tako enostavno...
V Valdoltri je v tej ceni zajeto vse.
Baje je na FŠ ceneje, vendar potem zaračunajo vse kar je možno (print, razlago, svetovanje)
 ton
A nam ni odstopljeni minister za zdravje nekako zrihtal tudi rekreativcem možnost enega brezplačnega zdravniškega pregleda na leto? A bi to pomenilo to? A kdo slučajno toliko obvlada to tvarino, je kdo že izkusil blagodati?
Če ne drugega, bi bilo fino malo pritisnit tele mojstre z 'VO2max števci', da bi vsaj kot Tomas šport malo znižali ceno, kaj pravite? Ker da ima Valdoltra kar naenkrat proste kapacitete za eno takole 'vikend ponudbo', mi nekako ne gre v glavo. Ipak je vse še zmaraj 'naše' (vem, da sem naivko, ampak tkle mamo).
 jumper
to ni zdravniški pregled, ampak testiranje...
ne gre za proste kapacitete bolnišnice Valdoltra , ampak je to v sklopu inštituta za kineziologijo, kjer sem zaposlen. inštitut pa ima tam svoje prostore.
kar se pa tiče brezplačnega zdravniškega pregleda pa ne vem... kaj je ta država že dala karkoli brezplačno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA