Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Cveto napisal/-a:Ja tale zadeva mene že nekaj èasa mika.
Da bi potolkel transenzalo v "šusu".
Kolikor bi se dalo hitro.

Mogoèe bom poizkusil naslednje leto.
A bi bil kdo za?

Lahko se poskusimo,
Sem za akcijo pod pogojem dogovorimo za dober program treningov pozimi in spomladi in si ga zapecemo ( ni odstopanja ).

Jesen imam zal ze rezervirano za nekaj skromnih avanturic.
Uporabniški avatar
 Cveto
[quote="tek_v_snegu"]
Lahko se poskusimo,
Sem za akcijo pod pogojem dogovorimo za dober program treningov pozimi in spomladi in si ga zapecemo ( ni odstopanja ).quote]

Ja "tek_v_snegu" imaš prav.
Prav je, da naredimo vsi skupaj treninge, in da smo vsi skupaj dobro pripravljeni. Se strinjam s tabo.
Če imaš kake dobre ideje glede takih treningov, potem pa kar...

Lep pozdrav.
Cveto
 Jeb
Naj obnovim: 1983 v začetku septembra sta Franc Kavčič in Marko Dovjak pretekla SPP v 10 dneh. Po tretjem dnevu sta imela dan počitka zaradi vremenske fronte. Zmogla sta jo v 10 dneh in to brez vsake podpore. Kar vrti se mi v glavi, ko pomislim, kako so jima smrdele noge. V nahrbtniku sta nosila samo 3 majice in anorak. Pa denarnico, ker sta jedla in pila na kočah. Obuta pa v takratne adidaske. Si predstavljate, kaj so morala pretrpeti njuna stopala? Še danes z vsemi najsodobnejšimi podplati ne vem, če bi prišel čez julijce brez poškodovanih stopalnih kosti. Fanta res spadata ob bok Mravljetu. Natančnejšo reportažo o vseh dosedanjih zmagovalcih pripravljam, v januarju bo objavljena, vse, ki se sprašujete, če bi zmogli, pa vabim, da se oglasite. Cveto in Tekvsnegu sta že na mojem seznamu, Damjan10, pošlji el. naslov, v mojih krajih smo trije, torej skupaj nas je že 6, več ko nas bo, večja bo verjetnost, da bo ob 25. letnici podvig ponovljen.
 marjan
Jeb napisal/-a:Natančnejšo reportažo o vseh dosedanjih zmagovalcih pripravljam, v januarju bo objavljena...

Druščina tole pa res morate prebrati - "Divjaki, ne pa planinci". Z eno besedo noro :D

http://www.okb.si/okb/treking.htm

Bravo vsem štirim junakom, pa tudi piscu Jeb-u, ki je odlično povzel dogajanje.

lp
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA