Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kr1
Že kar od nekaterih punc sem slišal o misterioznih nagcih, ki se razkazujejo v Ljubljani. Predvsem v Tivoliju, Mostecu in za Bežigradom naj bi bili.
Je to urbani mit, legenda ali kakšen resničnejši problem? :wink:
Sam nisem še nobenega srečal, pa sem kar nekaj km že naredil okoli Mosteca...
Uporabniški avatar
 daks
Kot je meni znano, se nagci kazejo samo zenskam tako, da tudi ce bi ga ti srecal, ne bi vedel a je to nagec.
Uporabniški avatar
 bobr
Ne, nagic ne srečujemo v šiški :)
Uporabniški avatar
 -metka-
:lol: niso urbana legenda, ne.... 7 let sem prebila na biološkem faksu, Večni poti in ŠD Rožna (zdaj sem se čez potok na agronomijo preselila, pa me voda lučuje ;)), tako da sem imela s svojo stalno prisotnostjo na kolesarskih stezah in tekaških progah možnost srečati tudi tele posebneže. Eden od njih bi lahko bil preprosto nudist. Srečala sem ga, kako teče nag, s copati in trakom v glavi, kolesari nag, se razteguje itd. In to podnevi, med ljudmi. Normalno smo se pozdravljali, kot pač vsakega, ki ga srečaš na prijetnem sprehodu/teku. Človek, ki se očitno nabolje počuti v svoji koži brez dodatkov. Drugega odlikujeta šop ključev in avto parkiran med drevesi par metrov stran. Skrit za tanko drevo trenira ročne spretnosti in zacinglja s ključi vsakič, ko mimo pripešači/priteče žensko bitje. Pač, sede mu 8)
Nikoli, ampak nikoli pa nisem imela nikakršnih slabih izkušenj z njima, tudi ostali (večinoma študenti/ke biologije), s katerimi sem se pogovarjala, ne. Enostavno dva posebneža, ki se ne obnašata ravno povprečno, ampak pri tem nočeta nikomur nič žalega. Ju pa nisem srečala že precej časa. Upam, da nista na begu kje po kaki hosti zaradi kakega babjega histeričnega izpada... :hehe:

lp, m
Uporabniški avatar
 bobr
-metka- napisal/-a:Ju pa nisem srečala že precej časa. Upam, da nista na begu kje po kaki hosti zaradi kakega babjega histeričnega izpada... :hehe:
lp, m

Ali pa če so ju odpeljali na lepše :lol:
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Jaz po Tivoliju, Mostecu, Rožniku in okoli večkrat tečem, pa vedno naletim samo na oblečene. Mogoče premalo treneram.
 Metka 2
Tudi jaz nimam nobene slabe izkušnje, razen morda to, da sem že pred kar nekaj leti naletala na tipa, ki je po Rožniku kolesaril popolnoma gol. Pa ne, da bi se ustrašila lai kaj podobnega, to je bilo bolj presenečenje kot kaj drugega. Morda gre za istega tipa, o katerem govori Metka.
Uporabniški avatar
 Staša
mateja.hribar napisal/-a:Jaz po Tivoliju, Mostecu, Rožniku in okoli večkrat tečem, pa vedno naletim samo na oblečene. Mogoče premalo treneram.

gotovo premalo treniraš. brez trdega dela ni nagrade! :lol:

PS: tudi jaz še nisem srečala nobenega nagca.

PPS: nag kolesari? a to moške nič ne boli? hmm...
Uporabniški avatar
 -metka-
Metka 2 napisal/-a:Tudi jaz nimam nobene slabe izkušnje, razen morda to, da sem že pred kar nekaj leti naletala na tipa, ki je po Rožniku kolesaril popolnoma gol. Pa ne, da bi se ustrašila lai kaj podobnega, to je bilo bolj presenečenje kot kaj drugega. Morda gre za istega tipa, o katerem govori Metka.

Pozdravljena, soimenakinja!
:laola

lp, m
 Nataša
meni je pa enkrat en nagec na kolesu prav težil. Bilo je rahlo nagravžno, mal smešno in zelo zoprno. V Trnovem, pred bivšo službo. Imel pa je superge in trak na glavi. Da mu švic ni tekel v oči :roll: :lol: Eh, bljek :?
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:meni je pa enkrat en nagec na kolesu prav težil. Bilo je rahlo nagravžno, mal smešno in zelo zoprno. V Trnovem, pred bivšo službo. Imel pa je superge in trak na glavi. Da mu švic ni tekel v oči :roll: :lol: Eh, bljek :?

kok si pa trenirala takrat? :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA