niso urbana legenda, ne.... 7 let sem prebila na biološkem faksu, Večni poti in ŠD Rožna (zdaj sem se čez potok na agronomijo preselila, pa me voda lučuje

), tako da sem imela s svojo stalno prisotnostjo na kolesarskih stezah in tekaških progah možnost srečati tudi tele posebneže. Eden od njih bi lahko bil preprosto nudist. Srečala sem ga, kako teče nag, s copati in trakom v glavi, kolesari nag, se razteguje itd. In to podnevi, med ljudmi. Normalno smo se pozdravljali, kot pač vsakega, ki ga srečaš na prijetnem sprehodu/teku. Človek, ki se očitno nabolje počuti v svoji koži brez dodatkov. Drugega odlikujeta šop ključev in avto parkiran med drevesi par metrov stran. Skrit za tanko drevo trenira ročne spretnosti in zacinglja s ključi vsakič, ko mimo pripešači/priteče žensko bitje. Pač, sede mu
Nikoli, ampak nikoli pa nisem imela nikakršnih slabih izkušenj z njima, tudi ostali (večinoma študenti/ke biologije), s katerimi sem se pogovarjala, ne. Enostavno dva posebneža, ki se ne obnašata ravno povprečno, ampak pri tem nočeta nikomur nič žalega. Ju pa nisem srečala že precej časa. Upam, da nista na begu kje po kaki hosti zaradi kakega babjega histeričnega izpada...
lp, m