Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mk
Lep pozdrav!

Tečem 3 - 4 krat na teden po 8 - 15 km, v večernem času. Tečem po progi, ki je v celoti asfaltirana. Druge možnosti v bližini nimam.

Zanima me, kaj menite glede teka po asfaltu.
Ali tvegam da bom imel v prihodnosti težave s koleni, gležnji, hrbtom,.. ?

Vesel bom vaših mnenj oz. izkušenj

LP

marko
Uporabniški avatar
 zatopek
ŽIVJO
Tudi jaz v jesenskem in zimskem času tečem samo po asfaltu večinoma tudi ponoči pa zaenkrat nimam nobenih naštetih težav.Je pa zelo važno kakšne superge imaš.

lp
Uporabniški avatar
 IČA
Jaz sem letošnjo zimo na asfaltu fasal išias :cry: in imam sedaj prisilno pavzo. Poskušaj se izogniti trdim podlagam, če se le da.

lp
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: S pravilo izbrano obutvijo in tehniko teka je tudi tek po asfaltni podlagi in drugih trdih površinah povsem varen :) !!!!

Vabljeni na posvet!

LP TS Čopova 14
 mk
lp!

hvala za vabilo! :lol:

že kar nekaj časa se odpravljam k vam..
rad bi opravil test teka in tako dokončno raziskal moj tip stopala. trenutno tečem z nike air zoom elite ( več kot leto- 10 polmaratonov,.. ). s copati sem zadovoljen, me pa zanima če je ta tip pravi zame, saj so se pete na zunanji strani povsem obrabile.

lp

m
Nazadnje spremenil mk, dne 21 Mar 2008, 07:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IČA
Tudi jaz pridem, kmalu :lol: . Na ful service.

lp
 ton
Mah po mojem še zmeraj velja, da velja čimveč vaditi po prijaznejših podlagah. Seveda ne govorim o pravkar preoranih njivah, pač pa o mkadamu, ravnih gozdnih poteh...
In potem je še slajše, ko asfalt na dirki fino prime...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA