Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tomazz-1
Tudi jaz se toplo priporočam za 21 km, če še kdo ne gre tečt v Sežano. Hvala!
 ŽULJ
Odstopim. Imaš na ZS.
Uporabniški avatar
 LILA
Tudi jaz odstopam prijavnico na 21km. Štartnina še ni plačana.
Če bi še kdo šel naj pokliče na 041-710-629.

lp
Uporabniški avatar
 mitjas
Če bi še kdo rad tekel v Sežani: ena prijava za 21km in dve prijavi za 8km sta prosti :!:
Kot so že napisali, podatke je mogoče spremeniti še pri dvigu štartnih številk v nedeljo v Sežani, tako da boste lahko tekli na svoje ime.
 sale
dve prijavi za na 21 prosti na zs ali 031 344 801
Uporabniški avatar
 Vreme
Hmm odpovedi kapljajo kot za stavo, meni pa kar težko gredo te besede izpod rok! :--(

Odam mojo prijavo za 21km tek zaradi bolezni. že od torka imam želodčne težave, sicer sem praktično do zadnjega upal, da bo le šlo. Še danes dopoldan sem kolebal, računal in upal, a na žalost resnično ne bo šlo. Bolje, da se čez praznike pozdravim kot treba in potem novim zmagam naproti. :driver:

Vsem skupaj pa želim obilo užitkov, dobrih rezultatov in seveda prijetnega druženja :D
Nazadnje spremenil Vreme, dne 21 Mar 2008, 15:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Vreme napisal/-a:Hmm odpovedi kapljajo kot za stavo, meni pa kar težko gredo te besede izpod rok! :--(

Odam mojo prijavo za 21km tek zaradi bolezni. že od torka imam želodčne težave, sicer sem praktično do zadnjega upal, da bo le šlo. Še danes dopoldan sem kolebal, računal in upal, a na žalost resnično ne bo šlo. Bolje, da se čez praznike pozdravim kot treba in potem novim zmagam naproti. :driver:

Vsem skupaj pa želim obilo užitkov, dobrih rezultatov in seveda prijetnega druženja :D

Preklicujem, moje stanje je danes zadovoljivo, želja po teku pa velika, ma nekako bom že prišel do cilja :) Torej se vidimo :)
Uporabniški avatar
 slovon
Imam eno zensko 8km prijavo "odvec" (viroza).
Javite se mi na PM, pogledal bom se zjutraj pred odhodom.
Al pa 041 755417.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA