Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 SasoP
Konec aprila se odpravljamo na Dunajski maraton, zato se zdaj ubadam z večno temo ... dobro in poceni spanje :wink: :wink: Na internetu sem našel npr. Hostel Hutteldorf, pa me zanima če kdo pozna zadevo oziroma se priporočam za kakšen predlog na to temo. Hvala in lp :P
 zuli25
Pozdrav.Tudi ekipa korošcev se odpravlja na Dunaj,prav tako smo že bili malo pozni in smo našli tale hotel [hotel@hohnecker.at]4-sobna postelja pride 105eur,tak da je še kar ugodno glede na čas.[/url]
Uporabniški avatar
 iverson
Kakšni predlogi bi prišli prav, da se na hitro še odločim če grem ali ne.
Uporabniški avatar
 -metka-
Hoj!
Predlani poleti sem šla službeno na Dunaj, pa so nas organizatorji vtaknili v Etap Hotel (Address : Franzosengraben 15, Vienna) pri metro postaji Gasometer. Ker so povezave javnega prometa na Dunaju brezhibne, sploh ni bilo problema priti na drug konec na inštitut. No, cene so ugodne, čisto je, v sobah sta wc in kopalnica, TV, zjutraj je samopostrežni zajtrk, ravno vrtnice na pouštru pa plesočega postreška pa be dobiš :lol:
Dobro tecite!

lp, m

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA