Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 primož,skubic
Pozdravljeni, zanima me ali ima morda kdo kakšen link, kjer bi se lahko prijavil na Straški tek oz. če sem član tf- ja se prijavim preko le tega ?

Hvala

LP

Primož
Uporabniški avatar
 primož,skubic
pozdravljen, Vencelj.

Tudi sam se čudim, da ne oglašuje sama občina Straža le ta tek. Ti se ga boš udeležil, kajti mislim, da sem te videl na novomeškem teku.
Uporabniški avatar
 vencelj
primož,skubic napisal/-a: Ti se ga boš udeležil, kajti mislim, da sem te videl na novomeškem teku.

Ne drži, ne prvo in ne drugo. 24. maja bom tekel na Zalem logu, na teku Suša, ki šteje za Gorenjski pokal, dan pred Novomeškim tekom pa sem nabiral kilometre in višinske metre na 12 ur Kališča.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 primož,skubic
Pozdravljen,

se opravičujem, če sem te zamenjal za dolenjskega Venjcla, ki teče za klub portoval, kajti že v začetku najinega dopisovanja si mi nakazal, da si iz obsavskega konca (Železniki). Odprl sem novo temo glede nadomestil oglj. hidratov, magnezija... itd. od firme capitol fittnes in me zanima, če so te stvari tebi kaj bolj jasne.

Hvala
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, tisti Toni Vencelj je sicer precej bolj "strupen" tekač kot jaz. Če kaj slediš- par let nazaj je bil celo drugi na (neuradnem) SP v gorskem maratonu, zmagal na Raid Sahara 2006...(nekatere njegove dosežke lahko dobiš tudi na netu, če vtipkaš ime in priimek, nato pa iščeš).
Capitol fittnes je verjetno samo še ena od mnogih firm s športno prehrano in dodatki... http://www.capitol-fitness.com/skupina3.html
Bog ne daj, da bi vse to sprobal :roll:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 primož,skubic
Pozdravljen, se strinjam s tabo glede testiranja vseh teh produktov, kajti ponudba je zelo široka, jaz sem samo upal, da je kdo že poiskusil izotonične izdelke, kajti omenjeno internetno stran sem zasledil tudi sam le da produktov ne poznam in raje vidim da bi mi razložil že kdo, ki je omenjeno že poiskusil ne pa prodajalec v trgovini.
Uporabniški avatar
 vencelj
O straškem teku piše v zloženki Olimpijskega komiteja Slovenija teče, da šteje za Pokal Dolenjskega lista in da se začne v nedeljo, 25.5.2008 (dan mladosti!) ob 10 uri, dolžina prog 180- 360 m za otroke, 2,4 km rekreativni tek in 6,5 km člani.
http://www.drustvo-marathon.si/?page_id=4
Na tej strani sem našel (sedaj, ko je OKS nedosegljiv) tudi razpored tekov za SLO pokal ter zgibanko Slovenija teče (kdor je nima doma).
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 primož,skubic
Pozdravljen, hvala ti za posredovane informacije, katere so mi v veliko pomoč in veliko uspeha na teku Suša pa le tako naprej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA