Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zdravo,

tisti, ki še niste prišli do naročenih novih, lepih tekaških majic, dresov in vetrovk, jih lahko dobite pri Pegazu na avtobusu za Radence, 17.5.

Če ne greste z busom, ga poiščite na parkirišču v Radencih. Opreme Pegaz ne bo nosil naokrog...
Se mu že vnaprej zahvaljujem, ker me ponovno rešuje iz zagate:oops:
(na koncu sezone naj dobi še višji naziv press)

Uspešen tek in žuranje na busu!

Pia
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

oprema je zdaj pri meni. Hvala Pii, da mi jo je prepustila brezplačno. Vsi, ki bi radi opremo, in ne boste imeli s sabo notarsko overovljenega potrdila o plačilu, boste pač tekli v kavbojkah in kožni jakni.
(ok, lahko se mogoče kej zmenimo, info na ZS)

Kola je, il si bos, il si hadžija. :arrow: :idea:

he he

Pegaz 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
Pegaz super si to organiziral.Upam, da bom avtobus še našel pred tekmo in bom tako lahko tekel v majici brez rokavov, drugače bom pač v bundi :D
Uporabniški avatar
 pajo
Pegaz kaj pa menjava je tudi možna ali ne? Sem na busu.
Uporabniški avatar
 pegaz
pajo napisal/-a:Pegaz kaj pa menjava je tudi možna ali ne? Sem na busu.

Pajo, menjava česa?

Jaz imam nalogo, da predam naročeno - nič drugega. Glede na izkušnje od enkrat prej prosim, da se zmenimo naslednje:

1. Štartamo zelo zgodaj. Zato prosim, da se NE ukvarjamo z opremo na parkirišču pred busom v LJ, ker bo tema, zmeda, zamuda in slaba volja.

2. Predajo opreme bomo izvedli na busu ali po prihodu v Radence. Časa bo dovolj.

3. Pajkic ni, ker jih še niso naredili. Takla mamo.

4. Ostala oprema baje je. Opremi je priložen spisek. Če spisek ni popoln ali na njem ni točno tiste opreme, ki si jo naročil, se sam odloči, ali boš prevzel, ali reklamiral.

5. Pred prevzemom prosim, da mi podpišeš prevzemni spisek.

6. Če imaš reklamacijo, se obrni na Erota. Pri meni ni menjav ali popravkov.

7. Ravnaj se po teh pravilih, Pegaz bo srečen in dobro se ti bo godilo na zemlji. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA