Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vigor
Povezavo, ki jo želiš ustvariš na naslednji način:
Nad okencem v katerega pišeš poišči gumb URL, pokaže se ti url v glatih oklepajih, če se pomakneš v oklepaje in dopolniš npr:
[ url =http://www.tekaskiforum.net ]TUKAJ PA ŽELJENI TEKST in to zaključiš s ponovnim klikom na gumb URL

Se pravi:
Povzava na tekaški forum = [url =http://www.tekaskiforum.net]Povzava na tekaški forum[/url]

Na drugo vprašanje ti pa ne znam odgovorit.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
jan_jan napisal/-a: Zakaj lahko nekdo na tem prostoru prilepi sliko, jaz pa ne :?: :?:

Saj jaz nisem iz tega faha, pa vseeno...
Najprej moraš fotko shranit v svetovnem spletu. Ni dovolj, da jo imaš ti doma, ker je tam nihče ne najde. Lahko jo naložiš v galerijo TF.
Potem dobi fotka svoj internetni naslov, katerega skopiraš in prilepiš na TF z uporabo Img (prilepiš naslov fotke) Img*

tako pa zgleda fotka :D
Slika
Uporabniški avatar
 jan_jan
Hvala Zdravko in vigor, bom poiskusil narediti po vajinih navodilih. Zdravko, lahko bi nalimal gor kakšno fotko s cilja in rogačem na mizi, ne pa fotko nekega razštelanega maratonca, ki se kotali v cilj.
Uporabniški avatar
 Miha65
ZdravkoC napisal/-a:
jan_jan napisal/-a: Zakaj lahko nekdo na tem prostoru prilepi sliko, jaz pa ne :?: :?:

Saj jaz nisem iz tega faha, pa vseeno...
Najprej moraš fotko shranit v svetovnem spletu. Ni dovolj, da jo imaš ti doma, ker je tam nihče ne najde. Lahko jo naložiš v galerijo TF.
Potem dobi fotka svoj internetni naslov, katerega skopiraš in prilepiš na TF z uporabo Img (prilepiš naslov fotke) Img*

tako pa zgleda fotka :D
Slika

...razen ce ti v sluzbi niso zaklenili dostop do vseh neumnosti... pri meni je ze tako in ne vidim 2/3 takih slik, kot da jih ni...bejz nazaj delat :-))))

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA