Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 klopotec
Tole me spominja na čas, precej let nazaj, ko si si za učenje programa Excel naredil eno tabelico in ti je potem Excel narisal graf in povedal tvoj bioritem za tisti dan. In moj kolega se je vsak dan pohecal, da mora v Excel pogledati kako se počuti.
Ne zdi se mi normalno, da bi si zmeril pulz in potem vedel v kakšnem stanju sem. Saj občutim če sem utrujen in odločam se na podlagi počutja, ki ga zaznam sam, ne pa z nekim aparatom.
Je pa res, da je kar precej ljudi zaposleno v industriji, ki te igračke izdeluje in prav je, da nekdo to kupuje.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
klopotec napisal/-a:In moj kolega se je vsak dan pohecal, da mora v Excel pogledati kako se poèuti.

:)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če želite dolgo časa tekati bi se temu reklo.Potlej za nekaj časa odklopite anaerobni prag in se osredotočite na aerobni prag teka.Potem pa počasi pikajte anaerobni prag teka če želite seveda.To je pač stvar vsakega človeka, ko spozna kaj bi rad od teka.
Ko misli, da bi lahko kaj še iztisnil iz sebe pa večkrat popikaš anaerobni prag, ki pa mora imeti tudi čas počitka.
Te stvari se je treba prijeti malce bolj natačno če ne narediš eno samo štalo v svojem telesu.
In te zabije nazaj v sedeči položaj bi se temu reklo.
Najprej uživajte v teku, potem pa počasi načrtujte svojo tekmovalno zmogljivost.
Ker konec koncev tudi avto ne pride takoj tako navit, ampak ga ljudje počasi dopolnjujejo z višjimi obrati!
Toliko na kratko!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA