- 07 Sep 2008, 21:44
Bil je res prekrasen dan včeraj. Zjutraj sva se z mojo polovico podala na ta dolgi tek od Celja do Logarske doline. Jaz sem se že enkrat poizkusila na tej progi, moj pa je šel prvič. Zjutraj je bilo idealno, čeprav je že kazalo na vroč, soparen dan. Prva postojanka po mojem bi lahko bila kakšen kilometrček prej,ampak ni bilo panike. Do 45 km je šlo po planih in je bilo super, seveda brez najinega suporta- Ljubice in Gorazda- bi šlo težje. Sonce je začelo zmeraj bolj žgati, kilometri med postojankami pa vedno daljši. Pogrešala sem postojanko med Ljubnim in Lučami, ko sem si morala v gostilni privoščiti eno cocacolco,da je šlo naprej. Hvala tudi Dobrim vitezom, ki sta oskrbela tudi mojo boljšo polovico, ki je zaostal za mano. Res veliko dobre volje sem videla včeraj in užitek ob taki družbi je res enkraten. V Lučah se mi je pridružila še moja polovica suporta - Ljubica - ki me je res vzpodbujala do cilja in ciljna črta je bila premagana. Občutek božanski, bolečine pa tudi. Pasulj ni bil ravno po mojem okusu, raje bi kšno dobro pašto. Mislim, da želodec po takem naporu ni glih navdušen nad fižolom. V kategoriji 2.mesto pa tudi ni od muh. Pridemo spet, danes se mi že teče. Hvala mojemu Tomažu za dobro tekaško družbo, Ljubici in Gorazdu. Življenje je prekrasno!!!!