Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi jaz čutim globoko spoštovanje do vseh, ki ste sodelovali!
čestitam!!!!!
Uporabniški avatar
 mrzli
Lep pozdrav, sam sem tekel na 17 km, čestitam pa tistim ki so tekli na
42 in 75 km. Vsaka jim čast !!!
 Simona T
Iskrene čestitke vsem, ki vam je uspelo doseči svoj cilj.
Bravo! :clap:

Lp
Simona
Bil je res prekrasen dan včeraj. Zjutraj sva se z mojo polovico podala na ta dolgi tek od Celja do Logarske doline. Jaz sem se že enkrat poizkusila na tej progi, moj pa je šel prvič. Zjutraj je bilo idealno, čeprav je že kazalo na vroč, soparen dan. Prva postojanka po mojem bi lahko bila kakšen kilometrček prej,ampak ni bilo panike. Do 45 km je šlo po planih in je bilo super, seveda brez najinega suporta- Ljubice in Gorazda- bi šlo težje. Sonce je začelo zmeraj bolj žgati, kilometri med postojankami pa vedno daljši. Pogrešala sem postojanko med Ljubnim in Lučami, ko sem si morala v gostilni privoščiti eno cocacolco,da je šlo naprej. Hvala tudi Dobrim vitezom, ki sta oskrbela tudi mojo boljšo polovico, ki je zaostal za mano. Res veliko dobre volje sem videla včeraj in užitek ob taki družbi je res enkraten. V Lučah se mi je pridružila še moja polovica suporta - Ljubica - ki me je res vzpodbujala do cilja in ciljna črta je bila premagana. Občutek božanski, bolečine pa tudi. Pasulj ni bil ravno po mojem okusu, raje bi kšno dobro pašto. Mislim, da želodec po takem naporu ni glih navdušen nad fižolom. V kategoriji 2.mesto pa tudi ni od muh. Pridemo spet, danes se mi že teče. Hvala mojemu Tomažu za dobro tekaško družbo, Ljubici in Gorazdu. Življenje je prekrasno!!!!
Uporabniški avatar
 MABE
Vsa čast vsem, ki si upate na 75-ko.:cast1: Sam sem se je lotil pred mnogimi leti, pa je imam še danes dovolj.
Strah ostaja !!! :oops:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja jaz sem se tudi že lotil tega teka pa je kar v redu.In mislim da se je bom zopet.Ima svojevrsten čar ko se počasi vzpenja milimeter za milimetrom :lol: :wink: .
Vsem ostalim pa želim čimhitrejšo regeneracijo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 vandrovc
Na ta maraton hodim od 2002 l. naprej, petkrat sem ga v celoti pretekel, oz. s hitro hojo dosegel cilj. Ob tej priliki se zahvalim Žanu Valenčaku, bil je moj spremljevalec in mentor na tej trasi od Celja do Logarske. Letos pa sem izbral in naštudiral krajšo razdaljo, Luče - Logarska dolina, brez spremljevalca... ker ne vidim, pač na daljših razdaljah ne gre brez spremljevalca. Verjetno bom kdaj še prehodil ta maraton v celoti, seveda če si bom pridobil koga za spremstvo...

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čestitke vsem,
predvsem pa ultrašem.
Sem se z avtom podal v Logarsko in sem lahko opazoval, kako to zgleda.
Kar nekaj starih znancev iz TF sem pogrešal.
Če rata, bom čez kak dan še par fotk pripopal.

LP ............... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA