- 30 Sep 2008, 08:43
se ne bi mogla bolj strinjati! na Brdu sem se že večkrat odmikala kakemu brzinskemu kmetu na traktorju
. enkrat poleti se spomnim, da je eden imel ob strani na prikolici nekako pripete (ali privezane, ne vem) vile..... in so štrlele vem ravno v smeri njegove vožnje
če se mu ne bi umaknila skoraj v jarek, bi jih lahko fino skupila
.
druga zgodba je od včeraj, tudi z Brda: sedaj, ko je pot na novo nasuta in poteptana, se kasačem (saj veste: dirkalci s konji s prikolico) prav fino zdi dirkati okrog. že večkrat nisem vedela, kam naj se sploh odmaknem pred njimi, včerajšnji model
(pa ne konj, ta ni nič kriv) pa je bil prav zgodba zase: na prikolici (al kako se tistemu reče) sta bili poleg njega še dve ženski in jima je seveda moral pokazati kaj on obvlada. dirkal je po sredini poti, kamenje je letelo naokrog, poleg tega se mi zdi, da sploh ni videl naprej čez konja
fino, ni kaj!
no, tudi takih se je treba bati, ker ti prav nič ne pomaga ali tečeš po levi ali desni, ker je tako ali tako "vse njihovo".
drugače pa: če se le da ne tečem po cesti, če pa le, potem po levi.
Vlajko napisal/-a:Celo po poljskih ali gozdnih poteh nismo čisto brezkrbni, saj nekateri traktoristi kar dobro divjajo, da tistih "špic", ki štrlijo tudi do meter na vsaki strani, sploh ne omenjam.![]()
se ne bi mogla bolj strinjati! na Brdu sem se že večkrat odmikala kakemu brzinskemu kmetu na traktorju

druga zgodba je od včeraj, tudi z Brda: sedaj, ko je pot na novo nasuta in poteptana, se kasačem (saj veste: dirkalci s konji s prikolico) prav fino zdi dirkati okrog. že večkrat nisem vedela, kam naj se sploh odmaknem pred njimi, včerajšnji model

no, tudi takih se je treba bati, ker ti prav nič ne pomaga ali tečeš po levi ali desni, ker je tako ali tako "vse njihovo".
drugače pa: če se le da ne tečem po cesti, če pa le, potem po levi.