Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 wolf.user
Hvala vsem za koristne nasvete! 8)

Res sem hvaležen, da obstaja tak forum, kjer se lahko tudi manj izkušeni tekači učimo od izkušenih in se izognemo neprijetnim stvarem, ki bi nas odvrnile od teka.

Zdaj bom verjetno kar prek superge.si naročil nimbus9 št 41.5 in pač dal malo več za njih in verjamem da se mi bo obrestovalo :wink:
 spela*
luzr napisal/-a:

spela* je tole spregledala, zato so jo morali gospodič ali gospod posebej opozoriti na njihovo jezikanje. Gospodična se res rima na jezična. A gospodična ali gospa še vedno ne vedo, ali morajo palce v prihodnje onikati in ali bi to pomagalo, da noht spet postanejo normalne barve.
Nazadnje spremenil spela*, dne 24 Okt 2008, 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a: A gospodična ali gospa še vedno ne vedo, ali morajo palce v prihodnje onikati in ali bi to pomagalo, da noht spet postanejo normalne barve.

Ah, grdo ga poglej, pa bo od hudega kar odpadel in bo zrasel lep nov nohtek, katerega boš častila do naslednjega črnega dogodka.
Jaz dam za kamuflažo še tak strupeno moder lak gor, da se nič ne vidi. :lol:
 spela*
Loni napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Saj je zima, so gospod noht pred radovednimi pogledi varno skriti v nogavicah in čevljih. :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:
Loni napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Saj je zima, so gospod noht pred radovednimi pogledi varno skriti v nogavicah in čevljih. :lol:

Ma vseeno, jaz mam nohte na nogah vedno nafarbane.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA