Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 umetnic
V vrečki 13. LM sem poleg čipa in ostalega dobil tudi kupon za brezplačno tekaško nogavico , ki naj bi jo prevzel v Tekaškem centru intersport. To sem ugotovil šele doma in me sedaj zanima, kam moram po tele nogavičke, saj na kupončku ni navedene točne lokacije....? ;D
Uporabniški avatar
 raf
trgovina je nasprot šotora, kjer si dobil štartne cife in se dobi na blagajni.Gužvac je velka, ampak če hočeš samo nogovice greš lahko preko vrste.
Uporabniški avatar
 michael
Nasproti šotora, kjer si dobil številko v vrečki je še letak za enervit to dobiš pa na stojnici poleg šotora.
Uporabniški avatar
 stepsi
da, samo tam, preverjeno, čez cca. 3 tedne... bolš da jih vzemte te sedaj (bolš vrabec u roki kot golob na strehi) za svoje boljše polovice, k bojo ju3 same doma :-(

itak je ta letak samo spretno vabilo v njihovo trgovino....sej bi lohk nogavico dali tko zravn kot majico...ampak pol pa ne bi folk hodu u intersport...no in če si že tam itak kaj kupiš.

po drugi strani pa je prav, saj so verjetno kot sponzorji mogli tud kaj primakniti...
 umetnic
fajn so to pogruntali, a lahko bi vsaj povedali ob prevzemu vrečke, da je treba še do ostalih štantov...:D

Veliko užitka jutri!! ;D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA