Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 danteslavko
Lp,

že kakšno leto se aktivno ukvarjam s tekom...tečem bolj za sporstitev, kot pa za kaj bolj resnega... in sedaj bi rad malo izpopolnil svoje znanje o teku, zato bi mi prisle prav kakšne knjige o tem...Kaj mi priporočate? Zelo bi bil vesel, če ima kdo kaj v pdf obliki, da mi pošlje...

Hvala za prijaznost

Gregor
 silvij
Prebrskaj najprej tukaj področje "literatura". Vse boš našel, če pobrskaš po različnih www straneh - na primer "Runners world" , Polarjeva stran, dobri in vsestranski so članki v Poletu, sicer pa naš Praprotnik in kultni Galloway-ev "Od joginga do maratona". Sam zavestno že dolgo ne kupujem nobenega "najnovejšega, vse o vsem" priročnika - enako je tudi glede teka, ker - je vse že napisano, samo delat /laufat je treba!
 danteslavko
hvala vsem, bom pregledu mal knjige pa se odloču za nakup tiste ki mi najbolj ustreza...

Lp, Gregor
 nejce
Uf...še najbolj zanimivih knjig ne berem, kaj šele da bom prebral kaj od teka ali drugega športa!! Knjiga ni moje področje! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA