Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 nejce
Imate zelo zanimive želje...moja želja pa je, da bi vsakič ko tečem najbolj užival in se ob tem probal čim bolj sprostiti in osredotočiti na tek!!
 a nje ni
Moja želja je letos preteči moj prvi polmaraton :juhuhu: Pa ne samo enkarat ... za začetek na Dunaju, potem v Radencih in na koncu na LM.
Let's go ... :lauf:
 tadej.
1.Odteči polmaraton pod 1h30min neto :)
2. spoznati kakšno deklino, ki tudi sama rada teče, da bom imel vsaj trening partnerico :D :oops:
Uporabniški avatar
 vencelj
Najprej sem preletel celotno temo, da sem ugotovil, da nisem še nič pisal... :lol:
Moje želje:
:arrow: dobro počutje in uživanje v vsem, karkoli bom že počel;
:arrow: manj "obveznosti" in več "spontanosti";
:arrow: da me tae (pa še kdo) prehiti na tekmi, pa ne zaradi mojega "nazadovanja" ampak zaradi njegovega napredka;
:arrow: še pa še...želja nikoli konec... :bum:
Želja je lahko veliko, ni pa nujno, da je njih uresničitev vedno dobra...včasih si želimo tudi kaj takega, da je bolje, če se ne uresniči... :roll:

lepo se imejte, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
a nje ni napisal/-a:Moja želja je letos preteči moj prvi polmaraton :juhuhu: Pa ne samo enkarat ... za začetek na Dunaju, potem v Radencih in na koncu na LM.

En neumesten komentar, neresno, kr neki: Prvega pač lahko odtečeš samo enkrat, Radenci bodo drugi, LM tretji... :ignore:

:wink: lp, vencelj
Uporabniški avatar
 aadler
Želje za leto 2009.
:arrow: Maraton: 3.15
:arrow: Polmaraton :1,28
:arrow: Desetka :39,45

:arrow: GRINTOVEC-(2 uri in še mal....)

ŽELJE !!! :oops:
 a nje ni
vencelj napisal/-a:
a nje ni napisal/-a:Moja želja je letos preteči moj prvi polmaraton :juhuhu: Pa ne samo enkarat ... za začetek na Dunaju, potem v Radencih in na koncu na LM.

En neumesten komentar, neresno, kr neki: Prvega pač lahko odtečeš samo enkrat, Radenci bodo drugi, LM tretji... :ignore:

:wink: lp, vencelj

ja, seveda je prvi samo enkrat, ampak važen je namen :wink: you made my day! :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA