Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

Kakšnih tekov si želite?

Klasični ravninki z eno krajšo in eno daljšo progo
28
43%
Tek čez hrib - dolžina cca 12-15km
11
17%
Krožni tek, ki traja več ur cca 6
26
40%
 spela*
Tudi ta dva predloga se mi zdita zelo zanimiva in vredna razmisleka. Takih tekov res ni veliko. :wink:

bernarda napisal/-a:Mogoče, kakšen štafetni tek. Ekipe, se sestavijo na dan tekmovanja po naključnem izžrebu.Naprimer v "bobnu" so številke, vsak posameznik si vzame številko iz njega(skrito seveda) .Tekači z enakimi številkami(odvisno koliko oseb bo v štafeti) so ekipa. :shock: :wink: :?: :!:

Speedy napisal/-a:Meni bi se še najbolj zanimiv zdel kak štafetni tek (teh pa res manjka) s tremi čalni v ekipi, kjer vsak član teče različno razdaljo (in mogoče tudi konfiguracijo proge) v skupni dolžini cele ekipe tja do 20-25 km. Če je le mogoče, se naj vse predaje dogajajo na štartno-ciljnem prostoru in s tem odpade logistika razvažanja ljudi na start pa še bolj zanimivo je vse skupaj.
Uporabniški avatar
 pajo
Imaš mojo podporo. Pridem na kak krog. Glasoval za št. 3.
Uporabniški avatar
 EčO
Zanimiva ideja! In seveda pohvala za to da si se zadeve lotila! :clap:

Sem prepričan, da karkoli že bo, bo odlično in bo postalo tradicionalno.
Jaz sem glasoval za 3. varianto, vendar se bom letos na ta dan matral na predzadnji etapi TransSLO.

Pa drugo leto!!
Uporabniški avatar
 IRA
Hvala za vašo podporo, mnenja in ideje ...

V teh dneh letim na pogovor h županu, potem bomo pa videli kako pa kaj.

Mene še vedno najbolj vleče tista 3-ja varianta, a se bojim, da zna bit prekleto vroča :roll:

V glavi iščem nove proge in nove ideje.

Bom vse sporočila, ko bo kaj več "za prijet" :twisted:
Uporabniški avatar
 cvalenti
Tudi sam sem že razmišljal,da bi enkrat organizirali kako daljšo tekmo in to recimo 48 ur teka okoli štadiona.V skupini bi bili trije tekmovalci in samo eden bi bil lahko na progi, neglede koliko časa pač teče posameznik,to bi bilo zanimivo,saj bi zmagala taktika in ne kondicija,a kaj ko za take zadeve rabiš narediti miljon kilometrov,potrkati na tisoč vrat,tvojega časa gre ogromno, sploh če zadevo organiziraš prvič in o zadevi še nič ne veš,drugače pa upam,da nekoč pa bo 48 urni tek okoli štadiona.
Se mi pa zdi tudi zanimivo,da bi naprimer sedajle,ko se bliža sv.Primož (24ur) lahko naredili kategorijo treh tekmovalcev,da bi tekmovale ekipe po trije tekmovalci in na progi bi lahko bil samo eden,bi bilo zanimivo videti koliko krogov bi se dalo narediti!!!!
Idej je veliko samo uresničiti jih je malo težje,ni pa nemogoče,s tem se tolažimo : ))
:wink:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Kakšnih tekov si želite?
Klasični ravninki z eno krajšo in eno daljšo progo
Tek čez hrib - dolžina cca 12-15km
Krožni tek, ki traja več ur cca 6

{}

Jest imam idejo za en super tek: TEK NA KREDARICO S KOVINARSKE KOČE V KRMI

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA