Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
Fotr napisal/-a:
Z* napisal/-a:A je kdo opazil na fotki v Poletu, kako lepe modre očke ima Fotr, al take reči padejo v uč samo nam, damam v zrelejših letih?? :oops:

Ne vem, kako je prišlo do modrih očkov, v resnici imam še bolj nevarno barvo oči - zelene, dva smaragda čepita Fotru pod modrim čelom in se bliskata kot bi strele pozelenele in sekale svoj bliske naokoli. :shock:

Eh, kakšno razočaranje...torej je vse le fotomontaža? Kot Natalija Verboten? no...v današnjem svetu je očitno le še Rhett naraven!! :!:

:D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Manika napisal/-a:..Fotr, a ti res kričiš med svojim tekom :) :lol: Boge živalce tam po gorenjskih gozdovih. Saj si jih najbrž že pregnal. :lol: :lol:...

Ne živalce, ampak ljudje. Enkrat sem se drl na vrhu hriba v dolino, pa je takoj zatulila sirena civilne zaščite, iz bližnjih gasilskih domov so izpeljali avtomobili, zaprli so glavno cesto, zavarovali elektrarne, vodne vire in mejne prehode, vpoklicali rezervno policijo, priletela je italijanska Nato zaščita, na obali je pristala letalonosilka, na gradu so izstrelili salvo iz 12 topov, takoj se je pooblačilo in iz nebes so grmeli nazaj. Zato se sedaj raje prediram v kakšni votlini, da ne plašim ljudi in živali, a še vedno sem raje blizu izhoda, ker se bojim, da se bo podrl strop. Ampak ne da se povedati, kako dobro se počutiš po takem dretju. :shock:
Nazadnje spremenil Fotr, dne 30 Avg 2004, 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 runner
Zelene oči bile su moje ... te divne oči ko sunca sjaaaaaaj...

:lol: :lol: :lol:

Fotr svaka čast za članek! Res imaš "žil'co"

LP runner

P.S.
dedič se tudi pridružuje čestitkam.
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:...Ne, ne, to VSE opazmo. Sam ne upamo nič rečt, ker je poročen. tko da...sanjaj dalje :D :wink: :oops:

A zdej vidiš Nataša, kljub vsemu pa razpečavajo nekakšne slike o porivanju, nobene morale ni več danes. Če ne bom obtožen porivanja, bom pa obtožen podiranja tabel, pa še nič krivo Barb so dali zraven. Jej, jej, viš, viš, kam plove ta svet. Poročeni javno porivajo in to table, ki so spomeniško zaščitene! :shock:
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:
Fotr napisal/-a:...ker me imajo že tako za osebo z manjkajočimi koleščki.

Take osebe so najbolj fajn! Je pa pomembno, da imaš na rolarjih vse koleščke :wink:

Pri meni je tako pomanjkanje koleščkov, da so še na rolerjih rezerve. Otrokom sem v bližnji oklici pokradel vse skiroje, jim odmontiral kolesa in si jih hotel namontirati na rolerje, pa ne pašejo. Nekje sem videl rolerje, ki imajo kolesca kot pri biciklu, samo da so čisto majčkena. To bi prišlo prav za moje rolarje, ali pa bom skokice nabavil. :shock:
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:...Eh, kakšno razočaranje...torej je vse le fotomontaža? Kot Natalija Verboten? no...v današnjem svetu je očitno le še Rhett naraven!! :!: :D :D :D :D :D

Nataša, saj je prav, kajti če bi bila slika taka kot sem v resnici, potem mi noben poročni stan ne bi pomagal, kajti pritisk na mojo lepoto bi bil prehud za mojo šibko voljo in težko bi se zadržal, da se ne bi uklonil številnim željam sprehajalk po Tivoliju naj malo porinem tisto tablo nazaj, kajti sedaj je nagnjena in to samo zaradi mojega (Barb je fotomontaža! :D ) porivanja. Posledica porivanja je ponavadi nagnjenost, posebno pri tablah. Ampak sem pripravljen vse požreti, samo da se je Matjaž vrnil na sceno! :D
 dpop
Slika je za 1000 besed...
Slika

In če lahko dodam svoj komentar...

V zeleni globini se skriva modrost ki vsem rumenokljuncem
in zelencem lahko da marsikaj...
če so le ti pripravljeni prisluhniti njegovemu glasu!!!!!

1008 Darko

P.S. Ni obdelano v PhotoShopu... samo nasičenost barv in
kontrast...
Nazadnje spremenil dpop, dne 30 Avg 2004, 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Fotr
dpop napisal/-a:Slika je za 1000 besed...
Slika

To pa je res zenica oka mog! Navali ženo!
Uporabniški avatar
 Fotr
Matjaževa interpretacija dogajanja v Fotrovih očeh. Samo nekaj je narobe: Fotru so všeč majhne prsi! V Bohinju sem gledal, če se kje kakšna sonči zgoraj brez. Kako pa si to izvedel, Matjaž?

Slika

Barva oči torej sploh ni važna, je komentar Matjaža pod njegovo mojstrsko montažo!
Uporabniški avatar
 IRA
Jaaaaaaa !!!

Jest sem tut letela iskat po poletu pa sem najdla ... Fotra .. tako spedenanga in počesanga ... :)
He he sem bla kr ponosna, čeprav sam berem in ga ne poznam!!!! ŠE!!!

Glede maratona ... pa je jasno, da bo padel ... le kdo nebi podlegel taki volji :)

Vso srečo, medijska zvezda!
Lp Barbara

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA