Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Do zdaj še nisem dosti tekla po dežju(razen, če me je dobilo :evil: ), zato ne vem, kako se obleči, če bo na LM že na štartu padalo. Enako kot bi se pri istih temperaturah, če bi bilo suho vreme(majčka + pajkice) ali bolj toplo?
Ne vem, ali bi me jakna ščitila pred mokroto, ali bi bila še ena dodatna mokra cunja?

Če si ne bom mogla pomagat z odgovori, grem najbrž lahko ta vikend poskusit :wink: .
Jaz se ravnam po temperaturah, zaradi dežja se ne oblečem nič bolj. Je pa pametno imeti pred štartom na sebi vsaj vrečko za zaščito pred dežjem, da te ne prične zebsti.
Bolj so pomembne temperature. Če je le dež, pa dovolj toplo, si z dodatnimi oblačili naredimo medvedjo uslugo: več mokrih cunj, večja teža. Če je hladno (za kar je v tem obdobju že velika možnost), je dobro imeti oblečeno nekaj več: lahko so to samo kratki rokavi namesto majice brez, lahko dolgi, lahko več plasti...to je že stvar posameznika, v takih pogojih je zanimivo in hkrati neverjetno opazovati raznolikost oblačenja...če se spomnimo samo nedolgo tega Celje- Logarska zjutraj v Celju :roll: itd...
Bolje se je obleči tako, da ti je na začetku malce hladno, kasneje je hitro prevroče...je treba vzdrževati tempo, ki nas dovolj greje :wink: !

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Bolje se je obleči tako, da ti je na začetku malce hladno, kasneje je hitro prevroče...je treba vzdrževati tempo, ki nas dovolj greje !

Saj zeblo me na teku res še ni nikoli :oops: , tudi pozimi nisem imela težav.
Torej, tisto kar bi oblekla sicer ob taki temperaturi +vrečka(ali pelerina) za na štart, potem pa kar bo, bo. Huje kot v Radencih po vročini ne more biti :wink: .
danes sva z Alešem pričakovala malce božjega blagoslova odzgoraj ( ki ga je bil prej omenjeni že deležen v kajaku ), a so kratki rokavi doživeli le vlago lastnih teles.

vedno se kej novega naučimo, zato tudi kaka mokra šola ne more biti ravno v nasprotju s pravo tekaško trmo - užitek ciljnega tacanja po lužah ni merljiv s hidracijskimi na afterju :D maladecaforever 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA