Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
David Greif napisal/-a:Mater, jaz kmet pa zadnjic dol laufal,da so me se tri dni noge bolele ...

Vidiš, ko premalo dol laufaš, pa nisi navajen :D
 Jutro
tulček napisal/-a:Pa še ena lepa: vzpenjača, obrambni dom, kordek, belvie (11-tka), ki se po želji lahko podaljša do Areha, Glažute...Rogle :wink: Proga je lepo označena, sam se drži table PT-pohorska transverzala. Ne moreš falit.
Z biciklom ali peš, ni ga čez Pohorje :laola

Do zdaj sem 99% tekel po ravnem asfaltu (8-12km), zdaj pa me je ta proga prav zamikala. Poznam samo začetek in cilj, za vmesni točki pa sem samo slišal. Bi se dalo opisano pot podkrepit s kakšnim googlovim zemljevidom ali podobnim?

Najlepša hvala za pomoč.

lp
Uporabniški avatar
 tulček
Slika

Od Obrambnega doma greš samo naravnost dokler ne prideš do lesene table na levi strani, kjer kaže smer za Areh. Tam zaviješ levo v gozd in tečeš vedno naravnost do vrha :arrow: sledi kolesarčku z oznako 01. Če boš slučajno kdaj v dilemi, je prava tista, ki je bolj strma :mrgreen:
 David Greif
Spet malo teka, tokrat po Mariboru. Nekje 14 km, od tega 10.5 km pri avg pace 3:57/km, HR 157/166, trasa Streliška, Pekre, Limbuš ni ravno idealna, ker je polna sicer nevidnih hupserjev. Pri hitrejšem tempu postanejo seveda vidni. Še ima kdo podoben občutek?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA