Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pershing
Staša napisal/-a:
pershing napisal/-a:Ja Staša, jest s'm bil tud' na teku na Tabor-7.2 km

Sorči nisem spremlou :lol: :wink:

Sorči, Pershing, samo do danes do 14 30 sem sprejemala prijave za km. :lol: :wink:

Matr bejba, ti s'pa hujš kot Hitler :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil:
Uporabniški avatar
 primus
Ja, ja, tuki ni heca !!!
Jaz sem tud pozabil prijavit svojih 12km iz Bohinja, pa si za vsak slučaj tud pisnt nisem upal...
Kot kaže sem imel kar prav ! :D :D :D

primus

p.s.: ni kej jamrat, zdej se morava skoncentrirat na september !
Uporabniški avatar
 Filipid
pershing napisal/-a:Matr bejba, ti s'pa hujš kot Hitler :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil:

Tako pa ne boš govoru :nono: , Staša je že fejst punca :cast: . Kapo gor :ignore: , pardon dol. Red mora bit, pa če je še tako slab :wink: .
Uporabniški avatar
 pershing
Filipid napisal/-a:
pershing napisal/-a:Matr bejba, ti s'pa hujš kot Hitler :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil:

Tako pa ne boš govoru :nono: , Staša je že fejst punca :cast: . Kapo gor :ignore: , pardon dol. Red mora bit, pa če je še tako slab :wink: .

se strinjam, kar se reda tiče :?: :idea: ampak, ko sem poslal sporočilo, je bla ura 14.31, staša pa je prenehala sprejemati ob 14.30 uri. :shock:

Kva boš pa na to reku :?: a je zaje... ali ne :?: :?: sicer pa lepo da braniš punce :wink: dej šepn mi kva ti je pa oblubla :?: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Filipid
pershing napisal/-a:
se strinjam, kar se reda tiče :?: :idea: ampak, ko sem poslal sporočilo, je bla ura 14.31, staša pa je prenehala sprejemati ob 14.30 uri. :shock:

Kva boš pa na to reku :?:
Takole bom reku: to je isto kot če prideš na postajo ob 14.31, vlak pa odpelje ob 14.30 in potem lahk nardiš Slika.

pershing napisal/-a:dej šepn mi kva ti je pa oblubla :?: :lol: :lol: :lol:

ja vse pa tud ni :nono: za v javnost, kajne Staša :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA