Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 erika1
Pozdravljeni!

Meni pa od Ljubljanskega maratona dalje leži nekaj na duši. In sicer: Kaj si mislite o gospeh oz. gospodičnah, ki so na tem teku svoj rezultat dosegle s pomočjo sotekača, ki jih je del poti (kolikšen ne vem) potiskal naprej držeč za ledveni del hrbta? Ena izmed njih je na koncu dosegla celo 3. mesto v malem maratonu v svoji kategoriji. Moram reč, da je mene tako goljufanje že med tekom močno pogrelo. Mimo mene sta v zadnjih kilometrih kot za šalo švignila dva taka para.

Lp
Uporabniški avatar
 RoKo
Odvisno kje točno, za kateri del ledvenega hrbta jo je držal. Če je to precej nizko, gre za goljufanje. Goljufanje tistega ki je bil zadaj, saj je moral teči zelo hitro, če je hotel držati do cilja. Tako je posledično imel boljši čas. :D :wink:
No malo pomoči ne škodi, sa dvomim, da je bil na račun tega kdo prikrajšan. Navsezadnje, torej tudi tisti ki se trudijo teči v korak z zajcem goljufajo? Ali pa na teku trojk povezani z elastiko?
Vsak si najde pač svoj način. Vem samo, če bi name katera nalepila bi tekel zlo zlo počas, da bi dlje trajalo. :wink: Na vsakega pač ne deluje enako. :D

Pa brez hude krvi in uspešen tek še naprej. :clap:
Nazadnje spremenil RoKo, dne 07 Nov 2009, 07:25, skupaj popravljeno 1 krat.
 Carlito
RoKo napisal/-a:Odvisno kje točno, za kateri del ledvenega hrbta jo je držal. Če je to precej nizko, gre za goljufanje. Goljufanje tistega ki je bil zadaj, saj je moral teči zelo hitro, če je hotel držati do cilja. Tako je posledično imel boljši čas. :D :wink:
No malo pomoči ne škodi, sa dvomim, da je bil na račun tega kdo prikrajšan. Navsezadnje, torej tudi tisti ki se trudijo teči v korak z zajcem goljufajo? Ali pa na teku trojk povezani z elastiko?
Vsak si najde pač svoj način. Vem samo, če bi name katera nalepila bi tek zlo zlo počas, da bi dlje trajalo. :wink: Na vsakega pač ne deluje enako. :D

Pa brez hude krvi in uspešen tek še naprej. :clap:

Nisem vedel,da je tek za zajcem in če te kdo potiska enako. :P
Uporabniški avatar
 mediterano.
Hja no, jaz mislim - vsaj če sodim po sebi- da bi mi takšna 'pomoč' bila kvečjemu v breme. :lol:
Uporabniški avatar
 Ninica
S tem se obremenjujejo ljudje, ki tečejo na čim boljši rezultat.
Če pa tečeš iz užitka, mislim, da je vseeno kako kdo teče.

Pa brez zamere, prosim!
 Carlito
Ninica napisal/-a:S tem se obremenjujejo ljudje, ki tečejo na čim boljši rezultat.
Če pa tečeš iz užitka, mislim, da je vseeno kako kdo teče.

Pa brez zamere, prosim!

Sej tisti,ki tečejo oz.tečemo za čim boljši rezultat,tudi tečemo iz užitka.Samo enim je užitek,ko popravijo PB za 30s,drugim pa je užitek,ko na teku zvejo kakšen nov recept za domače piškote.
Važno,da vsi uživamo :D
 skorc
Za kaj takega pa nisem še niti slišal niti videl. A to je praktično sploh izvedljivo, da bi eno 21 kilometrov "tišal"? Pa saj tako se ja ne da tečt? Oder?
 Katka_
Jaz zase lahko povem da bi moj sotekač, če bi me začel potiskat naprej za hrbet, pristal v prvem grmu. :twisted:
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Tega še nisem videla. Ne vem pa, če lahko kateri od teh dveh uživa. Ali pač?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA