Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Letošnjo zimo smo se odpravili na veslaško-tekaške priprave na Mallorco. Prijetnih 15 stopinj, večinoma sončno a zelo vetrovno, tko da se zdaj privajam veslanja v metrskih valovih. Tekači so tu večinoma v kratkih hlačah in majicah, le jaz sem oblečen v pajkice v upanju, da bom izgubil kak gram več.

Drugače pa so trenutno zlo zmerne cene letalskih prevozov, namestitev, izposoje avtomobila, kajaka, koles..
Dons se je veter in valovi umirili tko da je bilo popoldne že 19 stopinj..ravno odtekel, v kratkih rokavih, lije z mene ko iz škafa..

Do ponedeljka upam, da mi bo uspelo tudi tekaško pripravljenost dvignit na dovoljšno raven, da bom lahko potem spet tekal z Matevžem.

Dons sem osvojil surfanje na valovih..
Nataša napisal/-a: kaj pa kej jeste, a tega pa ne boš napisal?!!

Ja jemo pa: zjutraj ensaimadas, čez dan domačo verzijo paelje, zvečer pa tapase s sangrijo. Nč pretresljivega a je mojima otrokoma kar všeč. Ja, pa kremo za sončenje smo žal pozabili doma..

Še tole-za kolk se da priti na Mallorco:
89 Eur je avio karta iz Muenhna
125 Eur je najem apartmaja za 4 osebe za en teden
75 Eur je najem avtomobil(čka) za en teden

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA