Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Prvo se vprašaj, če imaš težo tisto pravo, ker že če se znebiš odvečnih kg (maščob) boš zagotovo hitrejši.
Drugo trening, trening, trening... seveda ne brezglavo, ker hitro lahko pride do poškodb.
Tretje se vprašaj, če te sploh veseli vsak dan , ali pa vsak drug dan preganjat sem ter tja po raznih krogih, poteh, gozovih itd ;-) ...
Nakoncu ti pa dam še en nasvet: čim manj upoštevaj druge, upoštevaj sebe in svoje telo in z lahkoto ti rečem, da boš samo tako lahko max užival v teku. Saj veš kako pravijo: Vsak je svoje sreče krojač. V tem primeru: Vsak je svojga teka tekač :P :) :) :wink: al nekj tacga hihihi

Aja se pa strinjam z Steno in delno z Bojanom. 5% hitrosti max lahko natreniraš, ko si že optimalno pripravljen, če nisi, lahko pridobiš več kot 5%. Tako da v trditev enega in drugega vrjamem :-) Seveda pa je to vse skupaj moje skromno mnenje. Jaz sem pridobil več kot 5% v pol leta ampak sem realno pridobil zato, ker nisem bil prej preveč aktiven oziroma sem bil zakrnel malo. Aja pa še nekaj ko sem ravno strojnik: hitrost in pospešek sta nekaj popolnoma različnega in pospešek se da močno natrenirati.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA