Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 bruny
:D Danes premierno za letos - nekaj manj kot 20 km pohodniških kilometrov in 925 višinskih metrov - Boč 978 m.n.v & Plešivec 822 m.n.v..
Uporabniški avatar
 Asparagus
Počakala sem na prvi sončni dan v letošnjem letu in mojih prvih 12km je za mano :D .
Upam, da bo šlo v povprečju 3 x na teden, skozi celo leto.
 spitbox
Prve km v novem letu sem naredil na novega leta dan, zjutraj ob 9:30.
Okrog Ptuja 10km. Srečal sem zelo malo avtov, par turistov in nekaj izmučene mladine, ki so se s težavo vračali proti domu.
Naslednjih 10km je bilo danes.
Jutri pa je nov teden in novi km...
Uporabniški avatar
 bla_k
Novo leto...
...nov sončen dan...
...spoznavanje novih tekaških poti!
(za 21 km jih je zneslo)
 Ic3PrIncZ
Kok ste vsi pridni.
Jaz sem pa hotela bit nekaj posebnega in sem prve kilometre naredila šele včeraj :--
Zakaj bi morali vsi začeti januarja, še posebej če smo bili konec leta 2009 bolj lene sorte.
Upam pa da bom letos pridna in lepo nabirala kilometrčke. Vsako leto jih imam več :)
 mp3
Ic3PrIncZ napisal/-a:Kok ste vsi pridni.
Jaz sem pa hotela bit nekaj posebnega in sem prve kilometre naredila šele včeraj :--
Zakaj bi morali vsi začeti januarja, še posebej če smo bili konec leta 2009 bolj lene sorte.
Upam pa da bom letos pridna in lepo nabirala kilometrčke. Vsako leto jih imam več :)

ooo, ful dober, da je še ena taka tekačica, da ima bolj malo km.
sama sem tudi v zadnjem tednu januarja naredila 8 km, verjamem pa, da bom sedaj bolj pridna, danes spet grem, je prav lep sonček.
vsako leto več tečem, pa še vedno premalo :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA