Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Jaz najraje poslušam ptice, ali pa svoje dihanje. :D mp3 pa sem imel s sabo edino ko sem se pripravljal na maraton, na dolge treninge, ki so trajali dve uri pa več. Takrat sem poslušal rad Kreslina, pa Orleke, Severino in Thompsona, pa Lango in še kaj...
Evo jaz pa ponovno odkrivam MP3. Ko sem pred kakima dvema letoma zacenjal nekaj tekat naokoli, sem to seveda pocel ob muziki. Po parih mesecih sem poskusil, kako bi bilo teci brez, in je bilo prav fino.

In tako sem tekel kako leto in pol brez glasbe. Nisem potreboval necesa da bi me drzalo v ritmu, ali odvracalo pozornost. Potem pa sem zacel razmisljati o casu. Uro do uro in pol teka vsak dan. V bistvu kar precej casa. In sem prisel na idejo da bi se dalo v tem casu kaj "prebrati" :)

Tako sem se lotil audio knjig. Trenutno Aleksander Veliki in obdobje grskega helenizma. In tako se mi zdi, da sem teku dodal se neko drugo "dodano vrednost" :)

Dokler si seveda spet ne zazelim tisine :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA