Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
DrejKa napisal/-a: ... kako se skobacat iz že tretjega zaporednega tedna nemotiviranosti za tek. Smrk.

To temo redno prebiram, saj je kar zabavna. Brez začimbe Marčnega pa sploh ne bi bila tako okusna. Zanima me, če že kaj deluje?
Zdaj grem eno odlaufat, potem pa pogledam rezultate.
Aja, motivacijo najdemo navadno znotraj ... saj vse je v glavi, čuj :bum:
ZdravkoC napisal/-a:
Zdaj grem eno odlaufat, potem pa pogledam rezultate.

Nič novega :?: :?: :?:
Ej, v največji vročini sem krenil, malo po dvanajsti. Lepo vreme, sončno, vroče, majica se lepi za telo, skozi gozd in v hrib, pa na drugi strani dol, po traktorski cesti, polni mušic, obrat in nazaj. Skupaj je zneslo 17 km. Fantazija. Sprostilni tempo, skoraj popolnoma brez bolečine. Jutri pa na Pohorski gozdni tek :D

Ne predolgo razmišljat, gremo mal laufat :D
ZdravkoC napisal/-a:Brez začimbe Marčnega

Gospod Marčni meče pasje bombice! :--

ZdravkoC napisal/-a:Nič novega :?: :?: :?:

Je novega. Danes sem se prebudila sredi noči in sem vedela, da bom obula tekaške čeveljce - zjutraj sem bila pokonci še bolj zgodaj kot ponavadi - Garmana, ups Garmina 8) sem pustila doma - v Mp3 playerju je zaigrala ravno prava muzika - lahkih nog sem odtekla ravno pravo dolžino - po ravno pravem terenu - v ravno pravem tempu. :wink:

Ker z glavo skozi zid prezasičenosti s treningi ne gre, je bil to tisti občutek, ki sem ga čakala. In zaradi tega občutka uživam v gibanju.

Še vedno pa nameravam upoštevati vaše predloge. Upam, da se tale zgodba nadaljuje in da se vidimo na 21ki.

ZdravkoC napisal/-a:Jutri pa na Pohorski gozdni tek :D

Uživajte!

P.S. DrejKa happy. :)
DrejKa napisal/-a: ... Danes sem se prebudila sredi noči in sem vedela, da bom obula tekaške čeveljce - zjutraj sem bila pokonci še bolj zgodaj kot ponavadi - Garmana, ups Garmina 8) sem pustila doma - v Mp3 playerju je zaigrala ravno prava muzika - lahkih nog sem odtekla ravno pravo dolžino - po ravno pravem terenu - v ravno pravem tempu. :wink: ...

No, to sem čakal :clap: :clap: :clap:
DrejKa napisal/-a: ... tisti občutek, ki sem ga čakala...

Vim pa, da nisem edini čakal :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA