Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Snezinka
Pozdravljeni,

trenutno sem sicer na tekaškem počitku, ampak to ne pomeni, da ne razmišljam o teku 8)
Letos imam za enega izmed ciljev postaviti nov PB na 21km... in ker bi glede na treninge to naj bilo v juniju, me zanima, če je takrat kje kakšna hitra polovička?
V poštev pride seveda tudi Italija in Avstrija...

pozdravček,
Snezinka
Uporabniški avatar
 Radolca
lani je bila polovička v juiniju Tek dveh mostov", krog Trboje- Zbilje- Kranj (delavski most)- Trboje.
Je pa res, da je nekaj klanca od mosta preko Save do Zbilj 8)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
spela* napisal/-a:Mali maraton državnosti v Celju. Na dan državnosti. :wink:

Ampak v tisti vročini in tisti konfiguraciji terena bo težka, razen, če Snežinka ni več Snežinka, ampak Kenijka, kar po tisti lanski Palmanovi sploh ni daleč od resnice.
Uporabniški avatar
 RoKo
spela* napisal/-a:Mali maraton državnosti v Celju. Na dan državnosti. :wink:

Že res da je polovička, je pa daleč od tega da je :D hitra.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Najraje bi videla, da bi bila Palmanova tudi junija:). Celje mi ne disi, za tele avstrijske teke pa ne vem, kaksni so kaj, sem slisala, da tudi okoli jezer tam rastejo hribi:)
Uporabniški avatar
 vencelj
Radolca napisal/-a:lani je bila polovička v juiniju Tek dveh mostov", krog Trboje- Zbilje- Kranj (delavski most)- Trboje.
Je pa res, da je nekaj klanca od mosta preko Save do Zbilj 8)

Tudi tale je bila vroča, pa še tisti klanec- ni ravno za postavljanje OR-ov.
:arrow: a pa bo letos še :?: :?:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Snezinka napisal/-a:Očitno bom tale junijski PB prestavila kar lepo na Palmanovo:)

Pojdi na štadion pa naredi, ko bo prijetno hladno. Z zajčkom ali brez.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA