- 17 Jun 2011, 14:08
Jaz sem o vzdržljivosti Mizun pred časom že odprla temo iz (skoraj) istega razloga kot ti. Žal se ne spomnim več imen vseh modelov, ki sem jih imela, ampak šlo je nekako takole. Prve Mizune sem imela dve leti, dokler jih nisem čisto uničila, žal ne vem koliko km so naredile. Zgornji del sicer še vedno zgleda kot nov, podplat pa je povsem poseden. Z naslednjimi sem naredila 300 km, pa so bili podplati fuč, zgornji del prav tako kot nov. Naslednje sem si privoščila Wave Nexus, ki sem jih uničila v enem vikendu in rekordnih 50 km. V njihov zagovor moram povedat, da sem jih gnala po brezpotjih na Pohorju, čemur ravno niso namenjene, in podplat se je na notranji strani spet čisto posedel. Še vedno pa uporabljam zimske Arashi.
Skratka, meni se sicer zdi, da mi Mizuno noro pašejo na nogo, ampak tako kratke življenske dobe si ne morem privoščit. Zato sem presedlala na Brooks in New balance, vsake imam po en model, ter Salomon za brezpotja. Na Brooksu in New balance sem prepričana, da bom tudi ostala, za teren se bom pa verjetno malo razgledala vsaj med modeli, ko bo čas za zamenjavo.
Nobena tekma ne motivira bolj kot tekma s sabo.