Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 krfjolca
Ravno sem se dobro vrgla v tale tek, pa čutim, da se me nekaj loteva. Že cel dan sem narobe ... Otroci so ravno preboleli gnojno angino, jaz še nisem prišla na vrsto. V soboto pa težko pričakovano morje :(
Vročine nimam, grlo me še ne boli, je pa nekako "zatečeno", bezgavke tudi tipam.
Saj vem, da to ni zdravstveni forum :D , bolj me zanimajo izkušnje, ali je možno bolezen s tekom "odgnati" oz. "izšvicati". Ene domače rožice sem že popila, da razkužim ... hk ... Razmišljam, da bi šla en orenk krog odlaufati, samo me skrbi, da si ne bi še poslabšala stanja ...
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Pred par leti bi jaz podobno razmišljal, brutalno izšvicat viruse in bakterije, jih s tem zdesetkat...
Zdaj po nekaj letih tekaške prakse pa toplo priporočam počitek, morda lahkoten sprehod v gozd, nobenega napora, nobene sekirancije (stresa), na izi...
Varijanta je tudi "bolan trebušček na zdrav trebušček", na izi seveda :lol: :lol: :lol: :lol:
 ajdica
Se pridružujem že napisanemu... ker sem tudi sama bila prepričana, da je najboljše zdravilo kadar se me loteva, tek. Dokler me ni dvakrat zaradi tega prepričanja še bolj položilo, kot bi me verjetno, če nebi forsirala teka. Tak da moje mnenje- izšvicaj bakterije in viruse s čajem in pod koutrom ne pa s tekom ;) pa hitro se pozdravi!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA