Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mcride
Lep pozdrav

Zanima me, če mi lahko kdo priporoča kako bi najhitreje naredil trening program za program Polar ProTrainer 5.

V mislih imam, da bi mi računalnik izračunal, recimo program za 5 km, na način kot ga ima My ASICS: http://my.asics.co.uk/my/plan/new

Pri polarju moraš vse sam vnašat in če imaš nek cilj, je zadeva od asicsa zelo priročna, obstaja kaj podobnega pri Polarju, gledal sem na njihovi strani na polarpersonaltraining.com, vendar po logiranju in vpisu podatkov, željena razdalja, rok, kolikokrat na teden bi tekel..., mi vrne zgolj prazen koledar v katerega potem vpisujem, ni pa nekega načrta kot pri ASICS-ovi strani....Na tos tran sem se prijavil, ker sem mislil potem importat v Polar ProTrainer5 kot "Polar training pplan" *.pplz datoteko.

Upam, da je vprašanje dovolj jasno zastavljeno,

lp :roll:
Uporabniški avatar
 mcride
Hmm, nobeden? Vem, da bi lahko vse prenesel "ročno", samo me zanima če je že kje narejeno rpav za polarjev program..

:--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA