Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cormi
spela* napisal/-a:(Mene ja pa Šenčurski izziv vendarle preveč zdelal ... ponoči me je hudo bolelo uho. :--( In pa čisto brez glasu sem. Ah, ja ... :roll: )

Je vredno???
spela* napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:pol verjetno ne rabiš Taeta, da si na cilju pred mano... :roll: :) :shock: :oops: :wink:

Me veseli, da si se odločil, da vendarle greš na maraton. In verjamem, da ti bo tudi uspelo. :clap: Če pa hočeš tudi kovita premagati, bom pa moral edino miselnost spremeniti in se ne vnaprej predajati. :wink:

(Mene ja pa Šenčurski izziv vendarle preveč zdelal ... ponoči me je hudo bolelo uho. :--( In pa čisto brez glasu sem. Ah, ja ... :roll: )

Špela, hvala za spodbudne besede... :clap: :cast: 8), drugače pa bom že z zmago nad maratonom lahko kar zadovoljen... :shock: :oops: :hello: :ignore:, glede na to, koliko sem se pripravljal... :roll: :oops: :)...miselnost imam pa pozitivno usmerjeno, tako, da se ne predajam kar tako... :nono: :-- :) psihološka prednost je pomembna zadeva... :oops: :roll:
Želim ti čimhitrejše okrevanje...se vidimo na štartu LM-a... 8) :D
 spela*
Hvala ze lepe želje. :D
Glas je delno nazaj, z ušesom je tudi bolje, jaz sem sicer še vedno slabo, ampak bom pač preizkusila trditev, da je počitek pomemben del treninga. Zame trenutno edini trening. :shock:

Upam, da se vidimo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA