Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 roshi
Hoj-ali mi lahko kdo pove zakaj mi na tej uri med aktivnostjo ne kaže koliko je ura-vem da lahko naštimam 4x 4 polja,vendar mi nikjer ne da polja "ura"-prej sem imel Forerunnerja 305 in je bila ta funkcija gor,tukaj pri 310 je pa nikjer ne najdem.

lp

Tine
:laola
Uporabniški avatar
 roshi
še nekaj me zanima -ko sem danes po nekaj dneh 310-ko spet prižgal se mi je pokazalo polje malo drugačno-polno nekaj podatkov,med katerimi je bila tudi trenutna temperatura(je pa vmes kar cca 20 sekund naprava čudno piskala in vibrirala)-sedaj pa me zanima ali se da tudi tako naštimati da mi kaže še temperaturo
Uporabniški avatar
 bor©
310XT ne prikazuje temperature. Najbrž ti je pisalo tempo. Kar se pa piskanja tiče ti ne znam pomagati. Če se ti še kdaj ponovi, ga raje resetiraj (hkrati pritisneš in držiš tipki mode in lap/reset.
Uporabniški avatar
 Biz
V specifikacijah za 310xt res piše: Temperature (displays and records temperature while you ride): no

VENDAR PA je zanimivo, da če gremo v servisni meni (ugasnjena ura, pritisneš on+mode za dalj časa), potem se pojavi meni s podatki, ki jih navaja roshi. Čisto slučajno sem danes naletel na to, ker se mi ura ni hotela pravilno prižgati (ni se premaknilo od prvega pojavnega zaslona) in sem jo hotel resetirati - z napačno kobinacijo tipk.

Eno izmed polj v servisnem meniju je temperatura. Zadeva sicer ni softwarsko podprta. Ne vem, kaj je razlog, na forumu (link spodaj) menijo, da se meri interna temperatura znotraj ure, tako da ni natančna.

http://www.coolrunning.com.au/forums/in ... opic=30690

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA