Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Prijatelj Jernej pričenja spodnjo raziskavo in vas vabi k sodelovanju:

====

Dragi tekači,

vabimo vas k sodelovanju v raziskavi vplivov krio-savne na zmanjšanje zakasnjene mišične bolečine (muskelfibra) ter vpliv "muskelfibra" na nekatere funkcionalne sposobnosti ter krvno sliko.

Termo terapija je znana po tem, da učinkovito pospešuje regeneracijo, med bolj učinkovite načine pa sodi kriosavna. Eksperiment bo zastavljen tako, da bo potrebno sodelovati 2x po 5 dni. Prvi termin bo potekal od 25.11 naprej, drugi pa enkrat januarja.

Merjenci so lahko izključno moški, ne smejo biti vključeni v redni trening, pripravljeni morajo biti na vsakodnevno obiskovanje bolnišnice v Valdoltri (kjer se bodo izvajale meritve), ter na to da bomo v obeh terminih povzročili močnejši muskelfiber.

Zaželjeno je, da so merjenci s Primorske. V času izvajanja eksperimenta ni zaželjena telesna aktivnost. Eksperiment se prične 25.11.2011. Vsi zainteresirani lahko kontakt pridobite na emajlu ervin@lemark.si.

Lepo vas pozdravljam,
Jernej

====

Torej - ste pripravljeni trpeti za znanost in se kaj novega naučiti? Pišite mi in se vključite v raziskavo. Primorski fantje - izkažite se :)

PS: najprej sem vabilo mislil objaviti po treningu a Jernej išče udeležence, ki trenutno ne trenirajo. Pod poškodbe tudi ne sodi, ker boste imeli le muskelfiber in boste pomagali pri preprečevanju poškodb. Zato sem vabilo objavil tu - v splošni debati.

Prosim, da poveste naprej prijeteljem, ki TF ne spremljajo in bi mogoče sodelovali. Hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA