Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ales
Saj ne vem kako naj začnem; za polovico TFja sem čisto nov, a vas vse prav prijazno vabim, da se nam pridružite na tradicionalni krvodajalski akciji Tekaškega foruma.

Letos je določen termin torek, 27.12. okoli desete ure dopoldne. Program je že več let okvirno enak: damo kri, mal jim spraznemo zaloge sendvičev, potem pa počasi na obhod po Ljubljani. Najprej Patric's(če bo odprt),drugače England, potem Sarajevo 84, zaključek najbrž v Cuty Sarku. Še Vencljev (preizkušen) namig od lani: če boste parkirali v parkirni hiši, vzemite listek in ga dajte žigosat ob sprejemu. S tem si omogočite brezplačno parkirnino.

Se vidimo na Šlajmerjevi v torek, 27.12. od desete ure dalje!

Zaenkrat smo prijavljeni trije standardni udeleženci iz Kranja.

Aleš
Nazadnje spremenil ales, dne 07 Dec 2011, 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
 nana
O, Aleš, pa kje se ti potepaš? Sem pogrešala Fotrov tek, pa obvezno predavanje po njem :( Upam, da vsaj naslednje leto???
Tale krvodajalska zgleda tako privlačno, a jaz na žalost nisem primerna darovalka (sem na napačni dnevni dozi zdravil). Sicer bi zagotovo prišla :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
ales napisal/-a:Se vidimo na Šlajmerjevi v torek, 29.12. od desete ure dalje!
Aleš

V torek 27.12. al v četrtek 29.12. :?:
tastari TF-jevci smo mal zbegani, če nam ne napišeš prav podatkov :--
Uporabniški avatar
 ales
Joj, ja. Sam to sem imel v mislih, da moram datum lanskoletne prestavit za en dan. In sem ga narobe.. Hvala za opozorilo Mitja. Pravi dan je torek, 27.12.2011

Ja Nana, počnem to in ono, le tečem bolj malo. Zato se tudi na forumu ne oglašam. Veslanje najbrž ne zanima prav veliko tekačev. Vabljena pa vsaj na analizo. Se običajno do poznih popoldanskih ur potikamo po Ljubljani.
Uporabniški avatar
 primus
Jaz sem bil ravno pred tremi tedni, tako da ... srečno ! :D
Uporabniški avatar
 T1
Jaz sem bil danes. Poleg (vedno na odvzemu :) ) nenormalno visokega pritiska imam hemoglobin 177. Morda kdo ve, kako se da znižati hemoglobin?

LPT1
Uporabniški avatar
 T1
vencelj napisal/-a:
T1 napisal/-a:Jaz sem bil danes. Poleg (vedno na odvzemu :) ) nenormalno visokega pritiska imam hemoglobin 177. Morda kdo ve, kako se da znižati hemoglobin?

LPT1

Kontra vprašanje: kako se ga da dvigniti na 177 :?: :roll:

Živjo, Vencelj

a poznaš tisto reklamo: "Hej model, kako si to naredil?" "Ne vem, to imam po mami :) !"

Ja, danes je bilo res malo več, običajno komaj pridem preko 170. Mi je rekla gospodična na odvzemu, da je to že malo preveč. Se mi zdi, da sem nekje bral, da je potem bolj gosta kri, to pa se mi ne zdi ravno OK.
Drugače sem pa v zadnjem času imel terapijo s Teranom, Refoškom, Merlotom, občasno malo mesa (ne več kot dvakrat na dan), no v bistvu bolj Poli salama, tako da ne vem, če se to šteje za meso. Pa seveda pozitiven pristop do službe.

LPT1

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA