Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Sem bral včeraj, z zapisom se zelo strinjam!
In sem se takoj spomnil na detajl z našega nedeljskega pohoda čez Ratitovec v Dražgoše: tudi pohodniška skupina pred nami (okrog 250 ljudi) je tu pa tam pustila kak ovitek, pa sem videl, da jih je alenovski pridno pobiral, če jih je videl. :clap: , takih ni veliko :!: Jaz svojih ne mečem, a za drugimi (običajno) ne pobiram.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 boatjan
Se pridružujem čestitkam za dober članek in dober namen.
Včasih, v osnovnošolskih letih (od tega je že kar daleč) sem treniral atletiko, tek na srednje proge in smo dnevno pretekli preko 10 km, pa nismo imeli na treningu ne vode, ne dodatne hrane itd, razen ko je bil trening na stadionu ali v telovadnici, kjer je vodovod. Glavno, da smo tekli.
Danes gledam rekreativne tekače in ugotavljam, da potrebujejo za par pretečenih kilometrov vrhunske pripomočke in jim je tek v bistvu drugotnega pomena.
Če že imajo na sebi obešene bidone za vodo, etuije za mobitele, pa naj imajo še vrečko za smeti.

Lep pozdrav!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA