Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Pozdravljeni,
Iščem trenerja za tek. Tečem 10 let z vmesnimi prekinitvami (zelo kratkimi zaradi zdravja). Zdi se mi, da je v Mariboru zelo težko priti v stik s tekači in da tudi nekih "klubov" ni. Sestra živi v Italiji in tam je društev in klubov na pretek...seveda do prijaznih trenerjev, ki jih ima že skoraj vsak italijanski tekač.
Hvaležna bi bila za kakršenkoli napotek in seveda podatke o tem, koga od trenerjev lahko kontaktiram.

Hvala!

Andreja Urška
Pozdravljena Andreja!

V mariboru se lahko pridružiš tekaški skupini, ki se zbere vsak četrtek ob 6 uri pri telefonski govorilnici v Mariborskem parku. Skupaj se naredijo vaje in teče nekje 1 uro.

Ob torkih je še ena skupina, ki se dobi pod Pohorjem in se skupaj vzpne do vrha v pohodniškem tempu(nekje 45 minut).

Lp
Na spletni strani Atletske zveze Slovenije je seznam klubov in društev, registriranih pri AZS ( http://www.atletska-zveza.si/o_zvezi/clubs/default.html )...hiter pogled ponuja (vsaj) tri s področja Maribora: AK poljane Maribor, AD Štajerska Maribor in Športno društvo Corrida- Maribor...morda najdeš kaj uporabnega.
Aja, pa lep pozdrav na Tekaškem forumu :!:

LP, vencelj
...od polovice decembra do polovice februarja so že peto leto, vsako nedeljo ob 9:30 zbrani vsi Mariborski in okoliški tekači, pri spodnji postaji pod Pohorjem, kjer je na začetku makadamske ceste štart Zimske Pohorske lige. Zadnji vzpon je drugo nedeljo. Če prideš, boš presenečana nad številom udeležencev( okoli 250).
Živijo.

Malce samoreklame: Triatlon klub Maribor izvaja dvakrat tedensko voden tekaški trening (ob sredah od 16.30 do 18.00 na stadionu Poljane in v soboto po plavalnem treningu ob 10.00 pri Pristanu, ostali treningi so individualni po predpisani shemi). Tekaške treninge vodi Jurij Lovše in po mojem skromnem mnenju omogočajo napredek in možnost prilagajanja posameznim sposobnostim oz. ciljem. Takisti trener vodi tudi tekaške treninge za vadbo za Ekomaraton in Tek ob Dravi.
Če želiš več informacij mi pošlji vprašanja po e.pošti.
Lp.
Pozdravljeni,
Vsem se za odgovore najlepše zahvaljujem. Zares izčrpna ponudba...in da o tem nisem vedela ničesar :?:
Trenutno po kratem odmoru nisem pripravljena za kaj daljšega in hribčki ne pridejo v poštev :D - potrebujem individualen pristop. Pregledala bom vse podrobno kar ste vsi napisali in prepričanam sem, da pridem do pravega človeka! Hvala vsem!

Lep pozdrav,

Andreja Urška

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA