Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tecumseh
Zivjo,

Vem, da so ze bile teme o ZAK-u, ampak nisem nasel nobene (primerne) za moje vprasanje. Skratka, zanima me kdaj in kako lahko rekreativno teces na ZAK-u (pomozni stadion, da ne bo pomote)? Nekaj let nazaj, kolikor vem, je bil dostop prost in glede na to, da sem spomladi bral, da je folk oviral Sestakovo pri treningu, se ocitno se vedno da vstopiti. No, par tednov nazaj sem sel tja, da bi odtekel nekaj krogov in kalibriral uro, ampak pri zaklenjenem vhodu zraven teniskih igrisc visi tabla, kjer pise, da moras biti clan ne vem cesa, da lahko gres na stadion... :?: (Bila je sicer nedelja in mislim da so bili notri neki fuzbalerji.) Torej kdaj lahko clovek tam odtece nekaj km in skozi kateri vhod naj vstopi? Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Na pomožni stadion Žak hodim jaz že kar nekaj let in še nikoli nisem imel problemov. :D Ponavadi grem ob torkih.

Jaz hodim na intervale. Treba se je tudi pravilno obnašati na atletski stezi. Obstajajo določena pravila Zavedat se moraš, da nisi sam. Jaz ponavadi tečem po zunanji progi, saj mi razdaljo meri Garmin.

Do sedaj še nisem imel nobenih problemov, tudi vrata so bila vedno odprta. :D
 omarica
tecumseh napisal/-a:Bila je sicer nedelja in mislim da so bili notri neki fuzbalerji.

Mogoče so imeli kakšno tekmo, pa je bilo zato zaprto za druge.
 spela*
tecumseh napisal/-a:Torej kdaj lahko clovek tam odtece nekaj km in skozi kateri vhod naj vstopi? Hvala za odgovore.

Kadar koli. Razen, očitno, takrat, ko imajo nogometaši tekmo. Podobno je na Kodeljevem, tudi tam so me enkrat že "vrgli ven" (no, lepo prosili, če lahko tekači zapustimo stadion), ker so imeli tekmo. Od takrat na stadione ne hodim ob vikendih.
:wink:
 miha_z
Kodeljevo je ok. Mene še niso ven zabrisali. Danes je teklo kakih 20-30 rekreativcev brez problema. POzimi je splužen in se da lušno brez nevarnosti zdrsov tečt tudi v snegu. Takrat ponavadi tudi jaz tečem na notranji liniji, ker sem pač sam :lol: :lol: :lol:
lp,
Miha
 tecumseh
Hvala za odgovore. Ocitno sem prisel ravno nepravi cas (ceprav ni bila tekma, kvecjemu trening), tko da bom probal sreco enkrat med tednom.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA